Δράση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δράση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας


Δράση Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας και 1ου ΕΠΑΛ Ηγουμενιτσας Τομ. Υγείας- Πρόνοιας, Κομμωτικής και αισθητικής τέχνης
«Θέτοντας τη φροντίδα εαυτού προτεραιότητα»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας του ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών και το 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας Τομέας Υγείας-Πρόνοιας, Κομμωτικής και Αισθητικής τέχνης πραγματοποιεί δράση περιποίησης κώμης και αισθητικής φροντίδας και καλλωπισμού δέρματος και νυχιών στους Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του ΚΨΥ. 
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στο 1ο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας. 
Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην σημασία ουσιαστικής φροντίδας εαυτού μέσω της αναγνώρισης των προσωπικών αναγκών- συναισθημάτων- στόχων, της προσωπικής ενεργοποίησης και ανάληψης δράσης, της αυτό βελτίωσης, της οριοθέτησης και της διεκδίκησης. 
Αποδέχομαι τις αρνητικές μου πλευρές, τις διαχειρίζομαι και ενδυναμώνω τα δυνατά μου σημεία. 
Φροντίζω το σώμα και την υγεία μου, σωματική και ψυχική, ρυθμίζοντας την καθημερινότητά μου, στοχεύοντας στην προσωπική μου βελτίωση, με όρια και ειλικρίνεια χωρίς τύψεις και ενοχές.
Δράση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Δράση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.