"Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή

"Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή


Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, μετά από τρία χρόνια αδράνειας λόγω κορωνοϊού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Ηγουμενίτσας πραγματοποίησε τη καθιερωμένη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία των Αρχών της πόλης μας.
Με ευχολόγια της εκκλησιαστικής εκπροσώπησης, ευχαριστίες, παραινέσεις και στοχοθετήσεις της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου αλλά και με ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παραλείποντας για άλλη μια φορά ένα χρέος.
Όμοροι Δήμοι, έχουν καθιερώσει, σε κάθε τελετή κοπής πίτας να απονέμουν σε όλους τους συνταξιοδοτηθέντες εργαζόμενους Δημοτικούς Υπαλλήλους του προηγουμένου έτους, μια αναμνηστική πλακέτα, σε αναγνώριση των υπηρεσιών των.
Τα τελευταία 30 χρόνια, από του 5 Δημάρχους που διοίκησαν το Δήμο, κανείς δεν σκέφτηκε να τιμήσει αυτούς που σε δημόσιες εκδηλώσεις τους αποκαλούν συνεργάτες ενώ όταν συνταξιοδοτούνται τους ξεχνούν ή μπορεί να θεωρούν τα 100 ευρώ της αξίας μιας αναμνηστικής πλακέτας ότι είναι κόστος δυσβάσταχτο για τα ταμεία του Δήμου.
Όσον αφορά το Σύλλογο Εργαζομένων, ασχολείται μόνο με τους εν ενεργεία υπαλλήλους, αφού αυτοί μόνο έχουν δικαίωμα ψήφου και έτσι θα δώσουν τις ανάλογες αναφορές στα κομματικά τους επιτελεία.

"Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν"

Βαγγέλης Χαλμαντζής
"Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή "Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" - Του Βαγγέλη Χαλμαντζή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες