Ηγουμενίτσα: Απηύδησαν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων

Ηγουμενίτσα: Απηύδησαν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων


Στην οδό Φιλελλήνων, πάνω από την Γράμμου στο ύψος του πρώτου Γυμνασίου-Λυκείου, μεταξύ οδού Φιλοσόφου και οδού Ρόδων, υπάρχει εδώ και δύο μήνες ανοιχτό σκάμμα με ελλιπή σήμανση. 
Το ιστορικό των εργασιών και των ενεργειών είναι το εξής:
Στις 9 Δεκεμβρίου 2022 ήρθαν μηχανήματα έργου και αφού κόψανε την άσφαλτο, περιφράξανε τον χώρο. 
Την επόμενη μέρα επανήλθαν και αφαιρέσανε την άσφαλτο σε μήκος 25 περίπου μέτρων. 
Στις 19 Δεκεμβρίου 2022 έγινε εκσκαφή αφήνοντας μία τρύπα μήκους 5 περίπου μέτρων και βάθους 2 μέτρων. 


Πέρασαν οι γιορτές και μετά από επικοινωνία με την ΔΕΥΑ ενημερωθήκαμε ότι το έργο το εκτελεί ο Δήμος. 
Στην συνέχεια μιλήσαμε με τον αρμόδιο Διευθυντή, ο οποίος δήλωσε άγνοια, μας παρέπεμψε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ο οποίος με την σειρά του δήλωσε άγνοια και μας παρέπεμψε στον Δήμαρχο και καταλήξαμε να κλείσουμε ραντεβού να συναντήσουμε τον Δήμαρχο. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023 και ο Δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι είχε χαλάσει το μηχάνημα και μόλις επιδιορθωθεί θα επανέλθουν να συνεχίσουν το έργο.


Σημειωτέο ότι πριν από τέσσερα περίπου χρόνια η ΔΕΥΑ είχε ξεκινήσει το έργο και κατάφερε να αποπερατώσει τα πρώτα 60 μέτρα σε διάστημα περίπου δύο χρόνων.
Η δημοσιοποίηση της ταλαιπωρίας που περνάμε κάθε μέρα και της επικινδυνότητας του ανοιχτού σκάμματος λόγω της ελλιπούς σήμανσης γίνεται με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να μην χρειαστεί άλλα δύο χρόνια για ένα έργο αποχέτευσης 60 μέτρων . Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας. 

Κάτοικοι περιοχής
Ηγουμενίτσα: Απηύδησαν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων Ηγουμενίτσα: Απηύδησαν οι κάτοικοι της οδού Φιλελλήνων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.