Η Περιφέρεια Ηπείρου ευχαριστεί

Η Περιφέρεια Ηπείρου ευχαριστεί


Η Περιφέρεια Ηπείρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στις Βιομηχανίες και τα Πολυκαταστήματα Τροφίμων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και τα οποία, στα πλαίσια λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου, προσέφεραν μεγάλες ποσότητες νωπών τροφίμων και ειδών διατροφής προκειμένου να ενισχυθεί το τεράστιο έργο αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που επιτελείται από τα Ιδρύματα Κοινωνικής Φροντίδας καθώς και τις Μητροπόλεις και τα Ενοριακά Συσσίτια. Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε όλες τις κοινωνικές δομές με φροντίδα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο διάστημα των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους αφού στις εορταστικές περιόδους οι ανάγκες είναι αυξημένες και οι πλέον ευάλωτοι συμπολίτες μας χρειάζονται την βοήθεια και την αλληλεγγύη μας.

Οι Εταιρείες που συμπαραστέκονται στο έργο μας και με την πολύτιμη συνεισφορά τους επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπισμού είναι οι:
· ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
· ΠΙΝΔΟΣ -ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
· ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ
· ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ Ιωαννίνων Α.Ε (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ)
· ΜΥΛΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ζωγράφου Τσομπανίδη Υιοί Ο.Ε.
· ΚΙΝΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΓΙΑΝΝΙΩΤ΄ΚΟ»
· ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε.-ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ
· Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»
· Super Market «ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ»
· Super Market «LIDL ΗELLAS @ ΣΙΑ Ο.Ε»

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε για την Εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. , η οποία διανέμει ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες των προϊόντων της με δικά της οχήματα σε όλους τους υποστηριζόμενους φορείς κοινωνικής φροντίδας , καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες είναι διαρκείς.
Η ευγενική προσφορά όλων των Εταιρειών αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα και έμπρακτη υποστήριξη στο αξιέπαινο εθελοντικό έργο των Ενοριακών Συσσιτίων και των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Φροντίδας για τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Η Περιφέρεια Ηπείρου ευχαριστεί Η Περιφέρεια Ηπείρου ευχαριστεί Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.