Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Food Experts’ Awards, των FEA 2023

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Food Experts’ Awards, των FEA 2023


Επτά νέες διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο των διεθνούς εμβέλειας βραβείων, Food Experts’ Awards, των FEA 2023.

Με γνώμονα την αφοσίωση, την εξαιρετική δουλειά και την αριστεία της σε τομείς όπως η καινοτομία, η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η ανάπτυξη, η διαχείριση και η επιτυχία στην επίτευξη υψηλών επιχειρηματικών και τεχνολογικών στόχων και επιδιώξεων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων, η ΔΩΔΩΝΗ έλαβε από ένα Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες:
· Food Safety Culture Stand Out – για την κουλτούρα και την νοοτροπία ασφάλειας των τροφίμων του οργανισμού
· Food Innovation Stand Out – για τα τραγανά σνακ Φέτας, ψημένα με 100% Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ
· Top Less, Low or High Product – για την παραγωγή της Φέτας ΔΩΔΩΝΗ 40% Λιγότερο αλάτι και του ΔΩΔΩΝΗ Ελαφρύ
· DODONI Great VEGAN's choice – για τη σειρά φυτικών επιδορπίων ΔΩΔΩΝΗ Plant’d
· Top Free of or with No Product – για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ στραγγιστό 2%, χωρίς λακτόζη
· Food Brand Marketing Stand Out – για την 360° καμπάνια του ΔΩΔΩΝΗ με Φρούτα

Επιπλέον, έλαβε ένα Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Food Product Integrity Stand Out το οποίο εστίασε στη φιλοσοφία, το όραμα, την ηθική και την οργάνωση της ΔΩΔΩΝΗ.

Τα Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum, το website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων και έχουν σαν στόχο να τιμήσουν εταιρίες και οργανισμούς για την επίτευξη στόχων συνυφασμένων με την επιστήμη των τροφίμων.
O Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Τα επτά βραβεία που λάβαμε από την έμπειρη ομάδα αξιολόγησης αποτελούν επιβράβευση των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζουμε. Στη ΔΩΔΩΝΗ, εδώ και 60 χρόνια, με γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή εφαρμόζουμε μια σειρά πολιτικών και διαδικασιών μέσω των οποίων διασφαλίζεται ότι το προϊόν που θα φτάσει στα χέρια του είναι παρασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ποιοτικό και ασφαλές για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας παραμένει να αποτελούμε πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής γεύσης, μεταφέροντας σε κάθε σπίτι και σε κάθε τραπέζι την Γεύση του Καλού και αξίες όπως η παράδοση, η αυθεντικότητα, η γνησιότητα, το μεράκι και η υπευθυνότητα».
Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Food Experts’ Awards, των FEA 2023 Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Food Experts’ Awards, των FEA 2023 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.