Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα 11 παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα 11 παράτυπων μεταναστών


Συνελήφθη στις 24-03-2023 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ανήλικος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν ακόμη 11 αλλοδαποί, ηλικίας από 27 έως 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι 11 αλλοδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων, όπου διαπιστώθηκε ότι επιχειρούσαν να επιβιβαστούν με προορισμό την Πάτρα, με εισιτήρια που τους είχε προμηθεύσει ο ανήλικος αλλοδαπός.
Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ανήλικος είχε φροντίσει για την παράνομη είσοδο των αλλοδαπών στη χώρα μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου το πρωί της ίδιας ημέρας, ώστε στη συνέχεια να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους με λεωφορείο.
Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι για τον ανήλικο είχε δηλωθεί τις τελευταίες ημέρες η εξαφάνισή του από Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανήλικων της Βόρειας Ελλάδας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα 11 παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα 11 παράτυπων μεταναστών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.