Η ΕΛΟΠΥ στο 18ο North Atlantic Seafood Forum (NASF), στο Bergen, Νορβηγία

Η ΕΛΟΠΥ στο 18ο North Atlantic Seafood Forum (NASF), στο Bergen, Νορβηγία


Τρίτη 7 – Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023
· Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), παρούσα με πολυμελή συμμετοχή, στο 18ο διεθνές North Atlantic Seafood Forum (NASF).
· Εξωστρέφεια, διεθνής προσανατολισμός, καινοτομία, βασικοί στόχοι και λόγος συμμετοχής για την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ)
· Συμμετοχή 9 Μελών και Στελεχών στις καθημερινές συνεδρίες
· Ομιλία κυρίας Lara Barazi – Γερουλάνου, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ, CEO της εταιρίας Kefalonia Fisheries), στο Global Whit Fish Summit.
· Σημαντικό networking με διεθνείς κολοσσούς της ιχθυοκαλλιέργειας, συνεργάτες, εταιρίες τεχνολογίας και έρευνας.

Κάνοντας πράξη τους στόχους της για εξωστρέφεια, διεθνή προσανατολισμό, νέες συμμαχίες και με νεοαποκτηθείσα γνώση σε αειφόρα ανάπτυξη, τεχνολογία, ιχθυοτροφές, ευζωία των ψαριών και άλλους τομείς που άπτονται του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας, επέστρεψε η εννεαμελής αποστολή της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) από τη Νορβηγία όπου συμμετείχε στο 18ο North Atlantic Seafood Forum (NASF), κορυφαίο επιχειρηματικό συνέδριο Υδατοκαλλιέργειας και Αλιείας.
Στο 18ο NASF, που κάθε χρόνο αποκτά και μεγαλύτερη βαρύτητα και εκτόπισμα στις αποφάσεις που περιβάλλουν τη σωστή χρήση θαλασσών και ωκεανών για την παραγωγή θαλασσινών, συμμετείχαν φέτος πάνω από 850 σύνεδροι και πληθώρα ομιλητών, η ραχοκοκαλιά του Forum. Στελέχη, ειδικοί, επιστήμονες, οι «καπετάνιοι» των κλάδων, μοιράστηκαν τις γνώσεις τους προς όφελος της διεθνούς κοινότητας παραγωγής θαλασσινών.
Σημαντικό μέρος του συνεδρίου κατέχει το forum για τις νέες τεχνολογίες όπου νεοφυείς εταιρίες παρουσιάζουν «εργαλεία» που προάγουν τη λειτουργία των κλάδων με καινοτόμες και πρότυπες μεθόδους.
Στο Global White Fish Summit, που αφορά στην παγκόσμια κατάσταση των λευκόσαρκων ψαριών με παρουσιάσεις από ισχυρές εταιρίες, η κυρία Lara Barazi – Γερουλάνου, Μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠΥ και CEO της εταιρίας Kefalonia Fisheries, παρουσίασε σε μεγάλο κοινό την ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια με έμφαση στα δύο βασικά είδη, τσιπούρα και λαβράκι.
Επιπλέον της κυρίας Barazi – Γερουλάνου, στο 18ο NASF, την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ κκ. Ιωάννης Χεκίμογλου, Σπύρος Γιαννουλάτος, Στέφανος Ντήμας και επίσης οι κκ. Αθανάσιος Φρέντζος, Ελευθέριος Λιώνης, Ιωάννης Πελεκανάκης (Εθνικές & Ευρωπαϊκές Υποθέσεις), Αικατερίνη Λύτρα (Επιστημονική Επιτροπή), Ισμήνη Μπογδάνου (Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις).
Μεγάλο πλεονέκτημα του North Atlantic Seafood Forum είναι η δια ζώσης επικοινωνίας ανάμεσα σε top στελέχη και η ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων, σε ένα περιβάλλον φιλικό που ενισχύει τη συλλογικότητα και την ελευθερία της σκέψης. Με τη συμμετοχή της σε διεθνή συνέδρια αυτού του χαρακτήρα, η ΕΛΟΠΥ εμπλουτίζει τις γνώσεις της και ισχυροποιεί τη δυνατή θέση της ως Οργάνωση Παραγωγών στη διεθνή ιχθυοκαλλιέργεια.
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια αποτελεί εθνικό προϊόν και σημαντικό οικονομικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και η ΕΛΟΠΥ είναι περήφανη να το εκπροσωπεί επαξίως.
Η ΕΛΟΠΥ στο 18ο North Atlantic Seafood Forum (NASF), στο Bergen, Νορβηγία Η ΕΛΟΠΥ στο 18ο North Atlantic Seafood Forum (NASF), στο Bergen, Νορβηγία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.