Διαμαρτύρονται και κλείνουν τα καταστήματά τους οι φωτογράφοι της Θεσπρωτίας

Διαμαρτύρονται και κλείνουν τα καταστήματά τους οι φωτογράφοι της Θεσπρωτίας


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων καλεί τις ενώσεις και σωματεία φωτογράφων και όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους σε μαζικές κινητοποιήσεις, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και ο Σύλλογος Φωτογράφων νομού Θεσπρωτίας.
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα από τις κατά τόπους ενώσεις και σωματεία, έχουν σκοπό να αρθεί η τροποποίηση της Κ.Υ.Α. υπ. αριθμό 8200/0-297647/2018, η οποία προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον των φωτογράφων.
Η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών φωτογράφων είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κατανοητό ότι κανείς δεν πρέπει να παίζει με το μέλλον 8.000 αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων στο φωτογραφικό κλάδο.
Με τις κινητοποιήσεις μας δεν διεκδικούμε από την κυβέρνηση χρήματα ή άλλη οικονομική βοήθεια. Ζητούμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει. Να διασφαλίσουμε το έργο των επαγγελματιών φωτογράφων. Συγκεκριμένα ζητάμε να αφαιρεθεί η φράση που προστέθηκε στην Κ.Υ.Α. και αναφέρει ότι η φωτογραφία δύναται να λαμβάνεται απευθείας από τις αρχές έκδοσης, η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μονοπώλησης της διαδικασίας φωτογράφισης.
Διαμαρτύρονται και κλείνουν τα καταστήματά τους οι φωτογράφοι της Θεσπρωτίας Διαμαρτύρονται και κλείνουν τα καταστήματά τους οι φωτογράφοι της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.