Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση των συλλόγων γονέων για το διαδίκτυο

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση των συλλόγων γονέων για το διαδίκτυο


Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Angelika Pallas η ημερίδα με θέμα: ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ που συνδιοργανώθηκε από τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους γονείς, τον βουλευτή του νομού μας κο Γιόγιακα και την κα Δηλαβέρη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις οικογενειακές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις και παραβρέθηκαν στην σημερινή μας ημερίδα με βασικό σκοπό την ενημέρωση και καθοδήγηση αναφορικά με τους κατάλληλους τρόπους εποπτείας και οριοθέτησης των παιδιών για την σωστή πλοήγηση στο διαδίκτυο.


Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα Ψωμαθιανού Αλεξάνδρα ψυχολόγο του τμήματος πρόληψης και ευαισθητοποίησης του Συλλόγου το χαμόγελο του παιδιού και την κα Γεροντιώτου Ισιδώρα Αστυνόμο Β' της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας για την άψογη συνεργασία μας καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας μας, Τυποργάνωση ΟΕ, Θεσπρωτών Διαβούλευση και Thespro για την πολύτιμη στήριξή τους!!


Κοινή μας υπόσχεση ,η μελλοντική συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων του Δήμου μας , έχοντας όραμα ,ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!!
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση των συλλόγων γονέων για το διαδίκτυο Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία η εκδήλωση των συλλόγων γονέων για το διαδίκτυο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαρτίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.