Πρόταση για δρομολόγηση γραμμής Ηγουμενίτσα –Πλαταριά –Σύβοτα –Πέρδικα

Πρόταση για δρομολόγηση γραμμής Ηγουμενίτσα –Πλαταριά –Σύβοτα –Πέρδικα


Τα ΔΣ των παρακάτω Συλλόγων σε κοινή συνεδρίαση στην Πλαταριά τις 06/03/23 , αποφάσισαν ομόφωνα να απευθυνθούν στο ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας , με σκοπό να προγραμματιστεί γραμμή λεωφορείου για τη διαδρομή Ηγουμενίτσα –Πλαταριά –Σύβοτα –Πέρδικα έως Καραβοστάσι κατά την τουριστική περίοδο από Μάιο έως Σεπτέμβριο .

Η νέα αυτή γραμμή θα εξυπηρετήσει τους ντόπιους κατοίκους αλλά και τους ταξιδιώτες τουρίστες που επισκέπτονται τη Θεσπρωτία δίνοντας τους πρόσβαση στα καταλύματα και τις παραλίες της περιοχής .

Σε άλλες τουριστικές περιοχές δρομολογούνται λεωφορεία για αυτό το σκοπό και λόγω της αυξημένης κίνησης θα είναι οικονομικά βιώσιμη και για το ΚΤΕΛ η γραμμή αυτή . Προτείνουμε τουλάχιστον 3 δρομολόγια την ημέρα μετ επιστροφής και το σαρανταήμερο της τουριστικής αιχμής ( από 20 /07 Έως 30/08 )ακόμα περισσότερα .

Η γραμμή αυτή θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και στο parking διότι ο περισσότερος κόσμος δεν θα χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα του .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ   -  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΥΒΟΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ « Ο ΗΛΙΟΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ   -  ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ    ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ       ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ « Η παραλία του Ιονίου» 

Πρόταση για δρομολόγηση γραμμής Ηγουμενίτσα –Πλαταριά –Σύβοτα –Πέρδικα Πρόταση για δρομολόγηση γραμμής Ηγουμενίτσα –Πλαταριά –Σύβοτα –Πέρδικα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.