Συνάντηση Παν. Νταή με το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας

Συνάντηση Παν. Νταή με το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας


Την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε, στο γραφείο του Συλλόγου μας, συνάντηση αντιπροσωπίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας με αντιπροσωπεία του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».
Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Βαρβέλης Άγγελος και ο Ταμίας του Δ. Σ. κ. Φούκας Ελευθέριος και από την πλευρά τουΣυνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» παραβρέθηκαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Νταής Παναγιώτης και ο κ. Ντάσιος Βασίλειος.
Ενημερώσαμε τον κ. Νταή σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου μας και για τις δράσεις που κάνουμε σε τοπικό επίπεδο. Αναφερθήκαμε στις διανομές τροφίμων που διενεργούμε και στην τράπεζα αίματος που έχουμε συστήσει. Αναφερθήκαμε στις παρεμβάσεις μας προς τις Δημοτικές αρχές του Νομού μας και στη μείωση των
Δημοτικών τελών που έχουμε επιτύχει, τονίζοντας όμως ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτιώσεις των μειώσεων που έχουν δώσει οι Δημοτικές Αρχές.
Ενημερώσαμε τον κ. Νταή και τον κ. Ντάσιο για την εκπροσώπηση που έχει πλέον ο Σύλλογός μας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) καθώς και για τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.
Ο κ. Νταής από την πλευρά μου πρότεινε να οργανώσουμε μια νέα συνάντηση κατά την οποία τόσο εμείς όσο και ο Συνδυασμός «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τις Τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Ηγουμενίτσας.



Συνάντηση Παν. Νταή με το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας Συνάντηση Παν. Νταή με το Σύλλογο Τριτέκνων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.