"Έχτισαν" με πέτρες την είσοδο του κοινοτικού γραφείου Πέρδικας (+ΦΩΤΟ)

"Έχτισαν" με πέτρες την είσοδο του κοινοτικού γραφείου Πέρδικας (+ΦΩΤΟ)


Σε μια αχαρακτήριστη πράξη προχώρησαν άγνωστοι στο κτήριο της κοινότητας στην Πέρδικα του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μώκος, βραδινές ώρες από 22 προς 23 Μαρτίου, άγνωστοι έχτισαν με πέτρες τις εξωτερικές εισόδους του κοινοτικού γραφείου.
Είχε προηγηθεί συνεδρίαση του κοινοτικού συμβουλίου, με αρκετή ένταση και με κάποια από τα θέμα συζήτησης, να αφορούσαν τη "διάθεση των γραφείων του Συμβουλίου της Κοινότητας και πρόσβαση σε αυτά σε όλα τα μέλη του και κατέβασμα της πινακίδας «Πρόεδρος» από το γραφείο στο κτήριο της Κοινότητας καθώς ΔΕΝ προβλέπεται από τον νόμο ξεχωριστό γραφείο για τον Πρόεδρο του Συμβουλίου".


Δείτε την καταγγελία του προέδρου της κοινότητας Πέρδικας:
 
Μετά από την σε ένταση συνεδρίαση στις 22/3/2023 του Κοινοτικού Συμβουλίου, στις τρεις (3) εξωτερικές εισόδους που οδηγούν προς την κεντρική είσοδο του Συνεδριακού και της Κοινότητας όπου στεγάζονται οι δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου, προέκυψε αυτό (όπως και οι φωτογραφίες). 
Μέχρι τις βραδυνές ώρες περί την 21:00 που βρισκόμουν έξω από την Κοινότητα δεν υπήρχε τίποτα. 
Τις πρωινές ώρες με την προσέλευση των υπαλλήλων αντίκρισαν το αποτρόπαιο αυτό γεγονός. Για να εισέλθουν αναγκάστηκαν στην μια (1) να παρέμβουν από μόνοι τους. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες. ΤΥΧΑΙΟ !!!!! .

"Έχτισαν" με πέτρες την είσοδο του κοινοτικού γραφείου Πέρδικας (+ΦΩΤΟ) "Έχτισαν" με πέτρες την είσοδο του κοινοτικού γραφείου Πέρδικας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.