Μ. Κάτσης: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση μετακίνησης του σκάφους του λιμενικού από τη Σαγιάδα

Μ. Κάτσης: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση μετακίνησης του σκάφους του λιμενικού από τη Σαγιάδα


«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, αποφάσισαν να μετακινήσουν το σκάφος του λιμενικού της Σαγιάδας και να το μεταφέρουν στην Πρέβεζα, αφήνοντας έτσι εκτεθειμένη μια εκτεταμένη θαλάσσια περιοχή στα ελληνοαλβαινικά σύνορα. Το σκάφος αυτό, που εγκαταστάθηκε στη Σαγιάδα την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ όταν αρχηγός του Λιμενικού Σώματος ήταν ο Σταμάτης Ράπτης, μπήκε στην υπηρεσία για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου, καθώς και για να συνδράμει στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών.

Γεννά λοιπόν εύλογες απορίες η συγκεκριμένη απόφαση. Με ποιο σκεπτικό αποφάσισαν να μετακινήσουν το συγκεκριμένο σκάφος; Τι σημαίνει προσωρινή μετακίνηση, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά η ημερομηνία της επιστροφής του; Πως ακριβώς θα καλυφθεί το κενό αυτής της μετακίνησης;

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο Υπουργείο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, γι αυτό ζητώ να ανακληθεί άμεσα η απόφαση μετακίνησης του σκάφους του λιμενικού από τη Σαγιάδα στην Πρέβεζα, και να αναζητηθούν άλλες λύσεις ώστε να καλυφθούν οι έκτακτες ανάγκες».

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.