Συμμετοχή της ΕΦΛΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην Πανελλαδική Απεργία

Συμμετοχή της ΕΦΛΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην Πανελλαδική Απεργία


Η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας, συντάσσετε με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ), και στο κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), και αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023. 

Η ΕΦΛΕΕΘ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν καθοριστεί σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες Κοινωνικές Ομάδες, τοπικές συγκεντρώσεις ή όποιες μορφές κινητοποίησης έχουν αποφασίσει. 

Είμαστε μέρος της κοινωνίας, και οι περιστάσεις απαιτούν να δείξουμε την στήριξη μας και να περάσουμε το μήνυμα: Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη. 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΛΕΕΘ θα βρίσκονται στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 11:00, και σας καλούμε όλους να βρίσκεστε εκεί, ώστε να ακουστεί το μήνυμά μας. Με εκτίμηση Το Δ.Σ. της ΕΦΛΕΕΘ
Συμμετοχή της ΕΦΛΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην Πανελλαδική Απεργία Συμμετοχή της ΕΦΛΕΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ στην Πανελλαδική Απεργία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες