Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας


Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ!
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΗ 8:30μμ στο ΠΑΝΘΕΟΝ

Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη

Προς όλα τα Σωματεία Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Αθλητικούς, Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Μαθητές και τους Γονείς, τους Συλλόγους των Επαγγελματιών και Εμπόρων, μεμονωμένους συνδικαλιστές και όλους τους φορείς της πόλης μας.

Όλες και όλοι εμείς που πρωτοστατήσαμε στην οργάνωση των μεγαλειωδών συγκεντρώσεων των προηγούμενων ημερών με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, έχουμε ευθύνη να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε στις πλάτες μας την ευθύνη που υποσχεθήκαμε στους νεκρούς, αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί. Μέχρι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος, να μην ξαναγίνει άλλη θυσία στο βωμό του κέρδους.

Αυτή η κοινή οργή, η κοινή επιθυμία για απόδοση ευθυνών να γίνει οργανωμένη διεκδίκηση σε όλους τους χώρους δουλειάς, μόρφωσης, εκπαίδευσης, κατοικίας, πολιτισμού, αθλητισμού, με τη δύναμη του κοινού σχεδιασμένου συντονισμένου αγώνα για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των λίγων.

Η δύναμη του συντονισμένου αγώνα κρίθηκε στις τελευταίες μαζικές κινητοποιήσεις. Η συνέχεια είναι στο χέρι όλων μας να δοθεί ακόμα πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά. Βάζοντας σε προτεραιότητα τις ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας, να μη δείξουμε άλλη ανοχή περιμένοντας κάποιος άλλος να παλέψει για εμάς. Να γίνουμε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων, να δώσουμε την πραγματική ελπίδα στη νέα γενιά για το μέλλον που τους αξίζει.
Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Ανοιχτό κάλεσμα – σύσκεψη από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.