Γνωρίζει και κρύβει τη σύμβαση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας το ΔΣ της ΟΛΗΓ;

Γνωρίζει και κρύβει τη σύμβαση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας το ΔΣ της ΟΛΗΓ;


Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΗΓ ΑΕ, σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, αποφάσισε την χορήγηση άδειας υπογραφής της τροποποιημένης σύμβασης παραχώρησης της εταιρείας με το Ελληνικό Δημόσιο, στον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Πορφύρη. (Δείτε Εδώ)
Σύμφωνα με όσα δηλώνουν τα μέλη του ΔΣ, το πολυσέλιδο κείμενο ουδέποτε έφτασε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κείμενο της σύμβασης είναι στα χέρια της διοίκησης. 
Ένα κείμενο 300 περίπου σελίδων, το οποίο την ίδια ημέρα Δευτέρα 27 Μαρτίου, αφού έφτασε στα γραφεία της ΟΛΗΓ, εκτυπώθηκε, υπογράφτηκε και μονογράφτηκαν οι σελίδες του, από τον διευθύνοντα σύμβουλο.
Αμέσως μετά (άλλες μαρτυρίες λένε πριν) το πολυσέλιδο κείμενο της σύμβασης, στάλθηκε με οδηγό και αυτοκίνητο της ΟΛΗΓ, στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα. (Δείτε εδώ)

Επομένως, έστω και ένας από τη διοίκηση ή το εκτελεστικό όργανο που είναι ο διευθύνων σύμβουλος, γνωρίζουν το περιεχόμενο της σύμβασης και λογικά πρέπει να έχουν αντίγραφό της.
Και το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν τη δίνουν στη δημοσιότητα, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες και οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς, όπως οι δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών.

Εγώ στη θέση τους, εάν πράγματι η σύμβαση είναι τόσο συμφέρουσα για την τοπική κοινωνία, όσο διατυμπανίζουν ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Υπουργός Ναυτιλίας μαζί με το ΤΑΙΠΕΔ, θα την είχα κάνει φέιγ βολάν και θα την είχα θυροκολλήσει σε κεντρικά σημεία της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών.
Αυτή η μυστικοπάθεια θα πρέπει να ανησυχήσει και να προβληματίσει όλους μας και κυρίως αυτούς που διαχειρίζονται το μέλλον του τόπου μας.
Γνωρίζει και κρύβει τη σύμβαση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας το ΔΣ της ΟΛΗΓ; Γνωρίζει και κρύβει τη σύμβαση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας το ΔΣ της ΟΛΗΓ; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.