Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία


Λιγότερο από μήνας έχει απομείνει για τις εκλογές της 21ης Μαΐου του 2023.
Οι προετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει για την εκλογική αναμέτρηση και τα σχολεία έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, ώστε να είναι όλα έτοιμα όσο πλησιάζουμε στην κάλπη.
Όπως έχει τονίσει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βoρίδης, (λόγω των εκλογών χρέη υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών από την Κυριακή 23 Απριλίου έχει αναλάβει η καθηγήτρια Διοικητικής Επιστήμης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλλιόπη Σπανού) τα σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή πριν τις εκλογές και την επόμενη ημέρα των εκλογών.
Δηλαδή, δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου.
Την ίδια ώρα, στα γυμνάσια όλης της χώρας τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν στις 30 Μαΐου και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο διάστημα 1-15 Ιουνίου.
Στα λύκεια τα μαθήματα θα τελειώσουν στις 18 Μαΐου και για τις τρεις τάξεις. Στη συνέχεια οι εξετάσεις για τους μαθητές της Α’ και Β’ λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.
Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διεξαχθούν πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών, από 23 έως 30 Μαΐου.
Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία Εκλογές 2023: Πότε θα κλείσουν τα σχολεία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.