Ανατροπή την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Θεσπρωτίας

Ανατροπή την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Θεσπρωτίας


Ανατροπή στο παρά πέντε και παρά τις αντίθετες πληροφορίες, που δυστυχώς δημοσιεύσαμε και εμείς, έχουμε στο ψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας στο νομό Θεσπρωτίας.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα αργά το βράδυ της Παρασκευής από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές, δεν θα είναι τελικά ο Γιάννης Παπαγιάννης, αλλά ο οδοντίατρος Σωτήριος Γιάκης.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιάκη, μας ζήτησε να μεταφέρουμε την ειλικρινή μεταμέλειά του, για όσα αρνητικά έγραψε προχτές στο προφίλ του στο Facebook, κατά του  Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη.


Από την πλευρά του ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαγιάννης, που μέχρι εχτές εμφανιζόταν ως ο 3ος υποψήφιος, μας δήλωσε πως «το κόμμα μου παρασύρθηκε από το "κράτος" των παππάδων και των γιατρών, οι οποίοι αποφάσισαν και "διέταξαν" πως η Θεσπρωτία, πρέπει να εκπροσωπηθεί από έναν πολιτευτή που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του δήμου Ηγουμενίτσας, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο επικεφαλής του οποίου σήμερα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.»

Καλό μήνα γιατρέ, καλό μήνα φίλε Γιάννη.

Υ.Γ. Φυσικά το παραπάνω κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας για τις ανάγκες της τήρησης του εθίμου της Πρωταπριλιάς...
Ανατροπή την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Θεσπρωτίας Ανατροπή την τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.