Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κατσάρη για Δήμαρχος Φιλιατών

Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κατσάρη για Δήμαρχος Φιλιατών


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι του δήμου Φιλιατών ,
Γνωρίζοντας την ευθύνη που αναλαμβάνω και με σεβασμό σε όλες και όλους ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Φιλιατών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Μετά τη δήλωση του Δημάρχου κ. Σπύρου Παππά ότι δεν θα ζητήσει εκ νέου την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών και ύστερα από την πολύχρονη εμπειρία μου στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την αγάπη για τον τόπο που κατοικώ αλλά και το επιτακτικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας αποφάσισα να αναλάβω επικεφαλής της παράταξης “Πολίτες σε Δράση” έχοντας ομόφωνα το χρίσμα αυτής.
Είναι αυτονόητο ότι σε αυτή την Ανεξάρτητη, δημιουργική παράταξη συντάσσονται και νέα πρόσωπα, κυρίως νέοι και νέες, που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες και το ίδιο όραμα, με περίσσια αγάπη για τον τόπο μας.
Με πνεύμα συνεργασίας και ενώνοντας όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, με συνέπεια και σταθερότητα θα συνεχίσουμε και θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο σήμερα και ένα ελπιδοφόρο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Τα εφόδια που αποκόμισα μέσα από τη διοίκηση του δήμου, η άριστη γνώση των προβλημάτων του τόπου μου, η πολυετής ενασχόληση μου με κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά δρώμενα και η όρεξη μου να συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες μου με γεμίζουν αυτοπεποίθηση ώστε να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε δύσκολες συνθήκες με όλες και όλους εσάς δίπλα μου με στόχο:

Ένα δήμο με γερά θεμέλια, νοικοκυρεμένο, σύγχρονο, πρωτοπόρο ώστε να είμαστε περήφανοι που ζούμε σε αυτόν.
Ένα δήμο με δίκαιη και ισότιμη ανάπτυξη.
Ένα δήμο λειτουργικό, καινοτόμο που θα δίνει πνοή και ώθηση στην τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα.
Ένα δήμο που σέβεται την ιστορία του και αναδεικνύει την πολιτιστική του κληρονομιά.
Ένα δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο, προτεραιότητα τους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Ο δήμος Φιλιατών χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις.
Μια δημοτική αρχή που να γνωρίζει τα προβλήματα αλλά έχει και την εμπειρία να τα επιλύσει. Μια δημοτική αρχή που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά ταυτόχρονα να σχεδιάζει και να υλοποιεί αναγκαία έργα υποδομής.
Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος αλλά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προχωρήσουμε μπροστά με εντιμότητα, διαφάνεια και πολιτικό πολιτισμό. Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι οι αρχές και οι αξίες μας να μείνουν αναλλοίωτες.
Με γνώμονα τα παραπάνω και πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια.
Καλή δύναμη σε όλους!

Πέτρος Κατσάρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Φιλιατών
Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κατσάρη για Δήμαρχος Φιλιατών Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πέτρου Κατσάρη για Δήμαρχος Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 08, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.