Γαλάζια περιδίνηση στη Θεσπρωτία

Γαλάζια περιδίνηση στη Θεσπρωτία



Σε περιδίνηση βρίσκεται η τοπική Νέα Δημοκρατία στη Θεσπρωτία λίγες μόνο ώρες πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ήπειρο. Ο πρόσφατα φανατικός οπαδός του Κυριάκου Μητσοτάκη οδοντίατρος Σωτήρης Γιάκης, (πριν από μήνες κατακεραύνωνε την κυβέρνηση για την πώληση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και οργάνωνε εταιρεία λαϊκής βάσης για να μείνει ο ΟΛΗΓ στα χέρια του λαού της Ηγουμενίτσας…), προχώρησε σε μια δήλωση έκπληξη, προφανώς επειδή πληροφορήθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο βέβαια επίσημα δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

“Το γνωστό λόμπι του «κράτους των Ιωαννίνων» και ο επίσης γνωστός γιαννιώτης εκπρόσωπός του, Ηπειρωτάρχης – Μονάρχης Αλέκος Καχριμάνης, αποφάσισαν και «διέταξαν» πως η Θεσπρωτία μας, πρέπει να εκπροσωπηθεί από έναν ακόμα … γιαννιώτη, (εννοεί τον Θεσπρωτό δικηγόρο Γιάννη Παπαγιάννη). Μεγαλύτερη προσβολή και απαξίωση του νομού και των συμπολιτών μας Θεσπρωτών δεν γίνεται να υπάρξει, καθώς πέφτουν και τα τελευταία προσχήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, κάποιος πρέπει να πει στον κ. Γιάκη ότι στη Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με το καταστατικό, ανεξάρτητα του ποιός θα εισηγηθεί, την τελική απόφαση για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων την έχει ο Πρόεδρός της και επομένως η “προσβολή και απαξίωση των Θεσπρωτών”, κατά τον κ. Γιάκη, γίνεται, αν ο Γιάννης Παπαγιάννης είναι τελικά ο τρίτος υποψήφιος, από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τα άλλα, ο φέρελπις οδοντίατρος δηλώνει ότι πλέον θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον νυν Δήμαρχο Γιάννη Λώλο που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία στηρίζει επίσης για Περιφερειάρχη τον Αλέκο Καχριμάνη, τον οποίο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Λώλου αποκαλεί “Ηπειρωτάρχη- Μονάρχη”!

Μύλος, δηλαδή….
Γαλάζια περιδίνηση στη Θεσπρωτία Γαλάζια περιδίνηση στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.