Ηγουμενίτσα: Δράση ενημέρωσης για τη στήριξη περιθωριοποιημένων ομάδων όπως οι Ρομά

Ηγουμενίτσα: Δράση ενημέρωσης για τη στήριξη περιθωριοποιημένων ομάδων όπως οι Ρομά


Στις 11 Απριλίου 2023 η ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ» με κωδικό ΟΠΣ ΕΟΧ: PDP1 (MIS) 5075006, η οποία συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ ΕΟΧ) 2014-2021, της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας, προχώρησε σε δράση ενημέρωσης για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 20-44 ετών σε περιθωριοποιημένες ομάδες όπως οι Ρομά». 
Η δράση πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Δ/νσης Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας, Αγίων Αποστόλων 43, όπου συμμετείχαν άμεσα ενδιαφερόμενοι Ρομά που κατοικούν στον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ομάδα Δράσης Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα για τη συνεργασία και ευελπιστούμε για μελλοντικές δράσεις.



Ηγουμενίτσα: Δράση ενημέρωσης για τη στήριξη περιθωριοποιημένων ομάδων όπως οι Ρομά Ηγουμενίτσα: Δράση ενημέρωσης για τη στήριξη περιθωριοποιημένων ομάδων όπως οι Ρομά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.