Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού


Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, εορτάζουμε την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά την οποία πανηγυρίζει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός στην Παραμυθιά.

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 και από ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.
Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού Το πρόγραμμα του εορτασμού του Αγίου Δονάτου του θαυματουργού Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.