Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας

Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας


Προσλήψεις για αρχιτέκτονες μηχανικούς και σχεδιαστές στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, του υπουργείου Πολιτισμού.
Η πρόσληψη του νέου προσωπικού θα γίνει για χρονικό διάστημα τριών μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Θα προσληφθούν πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των ειδικοτήτων:
ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
ΔΕ Σχεδιαστών

Τα απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψη
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτούμενα προσόντα που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείωνΠτυχίο ΑΕΙ τμήματος Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
Αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου και δ) σχεδιαστικού προγράμματος τύπου autocad.
Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης και τη φύση του υποέργου (αφορά το 50% των προκηρυσσόμενων θέσεων).

ΔΕ Σχεδιαστών με εμπειρία στην αποτύπωση και σχεδίαση μνημείων και αρχαιολογικών ευρημάτων (σε αρχαιολογικά έργα)Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας ΔΕ της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον 6μηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης (αφορά το 50% των προκηρυσσόμενων θέσεων).
Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας – Προθεσμία και υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται από την Παρασκευή 21 έως την Κυριακή 30 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efathe@culture.gr είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κύπρου 68, Τ.Κ. 461 00 Ηγουμενίτσα, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας υπόψιν κ.κ. Γ. Βασιλείου – Π. Πέτσιου (τηλ. επικοινωνίας: 26650 29177/8).
Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στην ΕΦΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.