Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη

Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη



Συνελήφθη χθες (18-04-2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, βρέθηκε να επιβαίνει ως συνοδηγός αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησής τους, ο οδηγός είχε παραλάβει τον αλλοδαπό από περιοχή πλησίον των ελληνοαλβανικών συνόρων, μέσω των οποίων είχε εισέλθει νωρίτερα εκείνος στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου στη συνέχεια να τον προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας.
Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ημεδαπού, κατασχέθηκε, καθώς και χρηματικό ποσό 2.600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη Συνελήφθη στη Θεσπρωτία ημεδαπός για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας παράτυπου μετανάστη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.