Εκτός έδρας νίκη για τον Θεσπρωτό

Εκτός έδρας νίκη για τον Θεσπρωτό


Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 60’ ο Δρίτσας, αλλά και η συνολική εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αναπτερώνουν τις ελπίδες του Θεσπρωτού για παραμονή στην S.l-2.

Η ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των τριών βαθμών του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ο στόχος της παραμονής έρχεται όλο και πιο κοντά, με το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της Ηγουμενίτσας, να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και αποφασιστικής σημασίας.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών και ζητούν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό ‘παρών’.

- Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και τα στελέχη του Α.Τ. Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας για την άψογη συνεργασία στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.
Εκτός έδρας νίκη για τον Θεσπρωτό Εκτός έδρας νίκη για τον Θεσπρωτό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.