Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία


Συνελήφθη σήμερα (24-04-2023) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, ο ημεδαπός επιβίβασε στο αυτοκίνητό του την εν διαστάσει σύζυγό του και το βρέφος τους και ενεργώντας αντίθετα στη θέλησή της και την αρχική συμφωνία τους, κατευθύνθηκε σε περιοχή της Πρέβεζας. Ακολούθως επιχείρησε να κατακρημνίσει το αυτοκίνητο σε χαράδρα, γεγονός το οποίο απεφεύχθη καθώς, λόγω της πυκνής βλάστησης, το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Θεσπρωτικού να κινούνται σε περιοχή της Πρέβεζας και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την προανακριτική διαδικασία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.