Προτάσεις για την τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας

Προτάσεις για την τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ –ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ –ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ –ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ & ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δυστυχώς τα τελευταία 10 χρόνια ο Δήμος Ηγουμενίτσας και η Θεσπρωτία αδικήθηκαν από την τουριστική προβολή .
Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας έδωσε βαρύτητα στα Γιάννενα , στα Ζαγοροχώρια και στο Μέτσοβο , για την Θεσπρωτία ή τον Δήμο Ηγουμενίτσας τίποτε !!!
Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας περιορίστηκε στην γραφειοκρατία , στις δημόσιες σχέσεις , και κάποιες ασήμαντες ενέργειες χωρίς αποτέλεσμα .
1) Η προβολή του τόπου μας πρέπει να γίνει από κοινού με τους άλλους 2 Δήμους διότι το τουριστικό προϊόν της Θεσπρωτίας είναι ενιαίο έτσι το καθιερώσαμε και το αναδείξαμε τις προηγούμενες δεκαετίες με την επιτροπή τουριστικής προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσπρωτίας (στην οποία ήμουν μέλος 8 χρόνια) .
2) Να αξιοποιήσουμε τα εκατομμύρια ταξιδιωτών και τουριστών που διέρχονται από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και το λιμάνι με free transfer για την αγορά και το μουσείο με mini bus ή τρενάκι και να ξαναδοθεί η άδεια της άμαξας στο λιμάνι για βόλτα των τουριστών .
3) Να αυξήσουμε την κρουαζιέρα με ειδική καμπάνια στις ναυτιλιακές εταιρείες που προσεγγίζουν στην Κέρκυρα ( άνω των 500 αφίξεων ) ενώ στην Ηγουμενίτσα από 2 έως 10 .Να τους πείσουμε για τα αξιοθέατα της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας και για τις αξιόλογες διαδρομές .
4) Να προβάλουμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και να στηρίξουμε τους επαγγελματίες και τα σωματεία που ασχολούνται με αυτές τις δραστηριότητες όπως ορειβασία –ιππασία –mountain bike –καταδύσεις κτλ .
5) Επαρκής εκπροσώπηση των επαγγελματιών του τουρισμού στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ηγουμενίτσας και όχι όπως η επιτροπή σας χωρίς κανέναν εκπρόσωπο των τουριστικών επιχειρήσεων , είναι πρωτότυπο και παράνομο . Κάποιος στην Επιτροπή Τουριστικής Προβολής παθαίνει αλλεργία όταν ακούει για εκλεγμένους εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων . Οι προτάσεις που κάνουν οι επαγγελματίες του τουρισμού είναι ρεαλιστικές άλλα θέλουν δουλειά και δραστηριότητες στοχευμένες .
Για αυτό δεν σας αρέσουν θέλετε να αποφασίζετε ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ .
Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός στον τουρισμό και εντός Ελλάδος αλλά κυρίως στο εξωτερικό για αυτό πρέπει να προβληθούμε πιο δυναμικά και στοχευμένα.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Ζήγος Χρήστος
Προτάσεις για την τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας Προτάσεις για την τουριστική προβολή της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.