"Κατόπιν ενεργειών μου" και ευχαριστήρια για τα αυτονόητα...

"Κατόπιν ενεργειών μου" και ευχαριστήρια για τα αυτονόητα...


"Υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης για το έργο στεγανοποίησης της ταράτσας στο κτίριο του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας, προϋπολογισμού 66.000 ευρώ, δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολούσε για καιρό την κοινότητα του σχολείου. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η τοποθέτηση του εργολάβου. Ευχαριστούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Θανάση Γιάνναρη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Ηγουμενίτσας."

Αυτό αναφέρει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία κ. Βασίλης Γιόγιακας, σε ανάρτησή του στο facebook.
Ευχαριστεί δηλαδή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε» επειδή προχωράει, με ΑΝΑΘΕΣΗ φυσικά, η στεγανοποίηση της ταράτσας στο κτίριο του 2ου Γενικού Λυκείου Ηγουμενίτσας.


Υπενθυμίζουμε πως στις 11 Οκτωβρίου 2022, στην αρχή δηλαδή της σχολικής χρονιάς, η διεύθυνση του 2ου Λυκείου είχε αποφασίσει τη διακοπή των μαθημάτων, καθώς οι περισσότερες τάξεις έσταζαν νερό από την οροφή τους, ενώ από καθαρή τύχη δεν είχε τραυματιστεί κάποιος από τους μαθητές, από την πτώση κομματιών της γύψινης οροφής.
Και έρχεται σήμερα ο κ. Γιόγιακας να πανηγυρίσει γιατί πράττει ή μάλλον θα πράξει και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση το αυτονόητο. Να προστατέψει την υγεία των παιδιών μας.

Συγχαρητήρια κ. Γιόγιακα που αφήσατε μια ολόκληρη σχολική χρονιά την οροφή να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών μας, για να εξαγγείλετε το έργο προεκλογικά.
Σίγουρα θα το εκτιμήσουν οι 17χρονοι και 18χρονοι μαθητές, από τους οποίους θα ζητήσετε σε 6 εβδομάδες τη ψήφο τους.

"Κατόπιν ενεργειών μου" και ευχαριστήρια για τα αυτονόητα... "Κατόπιν ενεργειών μου" και ευχαριστήρια για τα αυτονόητα... Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.