Τι δείχνουν τα άστρα για τους δύο βασικούς διεκδικητές της βουλευτικής έδρας της Θεσπρωτίας | Της Μαρίας Μιχαήλου

Τι δείχνουν τα άστρα για τους δύο βασικούς διεκδικητές της βουλευτικής έδρας της Θεσπρωτίας | Της Μαρίας Μιχαήλου


Την 21η Μαΐου πλανητικά, την ώρα του ανοίγματος της κάλπης, έχει συνωστισμό πλανητών στον 12ο οίκο του αστρολογικού χάρτη της ημέρας και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν παρασκήνια και κρυφή δράση από ανώτερα στελέχη των κομμάτων. 
Η Σελήνη που εκπροσωπεί τους Θεσπρωτούς, θα βρίσκεται στον ωροσκόπο του αστρολογικού χάρτη και στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά και σε κενή πορεία.
Επίσης ο Ήλιος την ώρα που ανοίγει η κάλπη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ενώ στο κλείσιμο της στο ζώδιο των Δίδυμων.
Οπότε με άλλη ψυχολογία ξεκινάει η ημέρα και ενώ όλα δείχνουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, από το μεσημέρι και έπειτα το πράγμα θα αλλάξει.

Πάμε λοιπόν να δούμε για τους δυο υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα και Μάριου Κάτση, τις αστρολογικές εξελίξεις της ημέρας με το άνοιγμα της κάλπης .

Ο Βασίλης Γιόγιακας ανήκει στον αστερισμό του Λέοντα με ωροσκόπο Υδροχόο.
Παρόλο τον πολύ όμορφο αστρολογικό χάρτη του, φαίνεται να βάλλεται από το εσωτερικό της τοπικής ΝΔ με υπόγειες και δόλιες κινήσεις. 
Δείχνει ότι θα στεναχωρηθεί από το αποτελέσματα διότι τα ποσοστά του από τις προηγούμενες εκλογές θα πέσουν, λόγω βέβαια και των γεγονότων και τις κρίσεις που πέρασε η Ελλάδα αλλά και ο κόσμος ολόκληρος κατά το διάστημα 2019-2023.
Έχει να αντιμετωπίσει σύγκρουση ιδεών, μεγάλες διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και πίεση από τα εσωτερικά του.
Αυτή λοιπόν η πίεση η οποία φαίνεται ότι προέρχεται από λανθασμένη ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, δηλαδή ευχαρίστηση και διευκόλυνση κάποιων εις βάρος άλλων, τελικά τείνει να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα .
Όλα αυτά δεν του εξασφαλίζουν την σταθερότητα και παρόλη την πολύτιμη ιατρική εμπειρία του, θα φτάσει στα ψυχολογικά του όρια. 
Θα νιώσει λοιπόν την απογοήτευση και το θυμό από τον κόσμο, ίσως και με άσχημη συναισθηματική συμπεριφορά.
Έτσι λοιπόν κάποιοι θα προσπαθήσουν να φθείρουν τη σχέση του με τον κόσμο, ενώ θα προσπαθήσουν με θεμιτούς αλλά και αθέμιτους τρόπους, προκειμένου να τον "στηρίξουν" και να κυριαρχήσουν πάνω του συναισθηματικά.

Ο Μάριος Κάτσης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανήκει στον αστερισμό των Ιχθείων με ωροσκόπο Καρκίνο, με το άνοιγμα της κάλπης, φαίνεται ότι δύσκολες καταστάσεις θα του χαλάσουν την διάθεση όπως αρκετές συκοφαντίες και παρεξηγήσεις. 
Προφανώς θα έχει κακή κρίση των πραγμάτων και ίσως κάποιες υπερβολές ή και απροσεξίες, που θα τον οδηγήσουν σε αυθόρμητη επιπολαιότητα.
Φαίνεται επίσης ότι είναι ακατάλληλη περίοδος για αλλαγές. 
Νεύρα και ξαφνικές εκρήξεις χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι θα υπάρξουν σοβαρά θέματα και σε αυτόν, από τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, λάθη τα οποία θα αναγκαστεί να παραδεχτεί και να κάνει υποχωρήσεις. 
Φαίνεται λοιπόν ότι και αυτός χάνει τα ποσοστά του με αποτέλεσμα και οι ψήφοι τους να περάσουν σε άλλα κόμματα.

Πριν όμως περάσω στο αποτέλεσμα του κλεισίματος της κάλπης οφείλω να πω ότι ενδέχεται να μην φτάσουμε στις εκλογές, λόγω άσχημων γεγονότων που θα εξελιχθούν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα. Δεν θα πω εδώ πια είναι αυτά γιατί το θέμα που μου ζητήθηκε είναι ποιος από τους δύο υποψήφιους είναι μπροστά την ημέρα των εκλογών.

Το κλείσιμο της κάλπης λοιπόν αναδεικνύει τον Μάριο Κάτση να προηγείται του Βασίλη Γιόγιακα.
Όμως να θυμάστε ότι σε κάποιο σημείο έγραψα ότι θα γίνουν προσπάθειες, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, σε σημείο που οι ψήφοι θα ξαναμετρηθούν.
Ο παράγοντας νοθείας και ...παραπλάνησης του αποτελέσματος, λόγω του ότι θα μεταφερθούν τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά, θα είναι πολύ μεγάλος και όλο αυτό θα φανερωθεί.

Αστρολόγος - Μελλοντολόγος
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΟΥ
Τι δείχνουν τα άστρα για τους δύο βασικούς διεκδικητές της βουλευτικής έδρας της Θεσπρωτίας | Της Μαρίας Μιχαήλου Τι δείχνουν τα άστρα για τους δύο βασικούς διεκδικητές της βουλευτικής έδρας της Θεσπρωτίας | Της Μαρίας Μιχαήλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.