Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης

Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης


Δεν θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Γιάννη Λώλου ο γνωστός οδοντίατρος της Ηγουμενίτσας Σωτήρης Γιάκης.
Ο ίδιος με γραπτή δήλωσή του και με αφορμή σχόλιο του Epiruspost σημειώνει ότι δεν έχει κάνει καμία τέτοια συζήτηση ενώ ισχυρίζεται ότι κάθε τέτοια συζήτηση έχει σκοπό να επιφέρει… σύγχυση στο εκλογικό σώμα!!

Στη δήλωσή του αναλυτικά αναφέρει:
Ουδεμία συζήτηση μέχρι στιγμής έχει γίνει είτε θεσμικά είτε προσωπικά μεταξύ εμού και νυν Δημοτικής αρχής ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου σχετικά με το θέμα αυτό.
Επομένως, είναι τουλάχιστον πρόωρο, αν όχι υποβολιμαίο, το γεγονός ότι ανοίχτηκε από το τίποτα αυτή η συζήτηση που σκοπό έχει να επιφέρει σύγχυση στο εκλογικό σώμα και να με βλάψει πολιτικά, αυτό αγαπητοί συμπολίτες μου, αποτελεί απλώς και μόνον προσπάθεια ‘’καθοδηγούμενης’’ εμπλοκή μου.
Η μέχρι τώρα πορεία μου έχει αποδείξει ότι παραμένω ένας ενεργός πολίτης με πολιτική σκέψη και λόγο για τον τόπο μου και πως τα ‘’μικροκομματικά’’ συμφέροντα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας και την πρόοδο στο τόπο μας και την πατρίδα μας.
Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται αυτές τις άγιες μέρες, να έχουν προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και προκοπή.
Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης Διαψεύδει κάθοδο με το Γιάννη Λώλο ο Σωτήρης Γιάκης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.