Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Γλυκή και Καλοδίκι για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Γλυκή και Καλοδίκι για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους


Ρύθμιση κυκλοφορίας στο επαρχιακό δίκτυο των Τ.Κ. Ποταμιάς και Γλυκής του Δήμου Σουλίου, καθώς και Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας (Βάλτο Καλοδικίου).

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Άρθρο 1
Την σταδιακή και ολιγόλεπτη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Αγίων Πάντων, από την συμβολή της με την οδό Αποστόλου Θωμά, έως τη συμβολή της με τον πρώτο πάροδο ανατολικά της οδού Αγίας Εύας τη Δευτέρα 24-04-2023 από 08:00΄ ώρα έως 18:00΄ ώρα της ιδίας. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακείμενους οδούς, σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες.

Άρθρο 2
Εξουσιοδοτούμε το Τ.Τ. Ηγουμενίτσας και το Α.Τ. Παραμυθιάς, για τη λήψη πρόσθετων μέτρων κυκλοφοριακής τεχνικής, εφόσον απαιτηθεί, για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων της ταινίας μικρού μήκους στην Τ.Κ. Γλυκής του Δήμου Σουλίου, πλησίον των πηγών του ποταμού Αχέροντα, καθώς και στο σημείο “Θέασης” Βάλτου Καλοδικίου του Δήμου Ηγουμενίτσας (ορισμός χώρων στάθμευσης και απαγόρευση διέλευσης πεζών και οχημάτων στα σημεία που θα λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας)

Άρθρο 3
Η ισχύς της παρούσας ισχύει από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων, με μέριμνα της εταιρείας “Honeybee”.
Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Γλυκή και Καλοδίκι για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε Γλυκή και Καλοδίκι για τα γυρίσματα ταινίας μικρού μήκους Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.