Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο taekwondo η Ελλάδα | Χάλκινο μετάλλιο για την Παππά Καστανιά

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο taekwondo η Ελλάδα | Χάλκινο μετάλλιο για την Παππά Καστανιά


Για δεύτερη φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο taekwondo η Ελλάδα, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη από τις 16 έως τις 24 Απριλίου στο Jessolo της Ιταλίας. 
Με 47 χρυσά μετάλλια και αφήνοντας πίσω την Ουκρανία με 30, την Τσεχία με 15, τη Βουλγαρία με 14, την Αγγλία με 10 και τις υπόλοιπες 30 και πλέον χώρες μακράν πίσω, η εθνική ομάδα των 126 αθλητών Εφήβων Νεανίδων Νέων Αντρών Νέων Γυναικών Αντρών, Γυναικών, Βετεράνων, αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλήτρια Ευρώπης. 
Την εθνική μας πλαισίωσαν 12 Ομοσπονδιακοί προπονητές, ένας εκ των οποίων και ο Ηπειρώτης Πλασκασοβίτης Πέτρος ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία, δήλωσε: " ...δεύτερη φορά πρωταθλητής Ευρώπης, αποδεικνύεις ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ότι κάτι κάνεις σωστά σαν χώρα, σαν ομοσπονδία. Είναι η έβδομη σε σειρά συμμετοχή μου σαν ομοσπονδιακός προπονητής, ύψιστη τιμή για έναν προπονητή και πόσο μάλιστα από την Περιφέρεια. 
Αυτά τα χρόνια έχω δει να εξελίσσεται το άθλημα μας εντυπωσιακά, πράγμα που οφείλετε σε πολλούς παράγοντες. 
Πρωτίστως σε συλλογικό επίπεδο όπου οι συνάδελφοι προπονητές δίνουν τις καλύτερες βάσεις στους αθλητές τους, αλλά και στη διοίκηση της ομοσπονδίας ΑΟΤΕ. 
Έχουν καταφέρει με τα σεμινάρια, τις εκπαιδεύσεις των προπονητών και την ποιότητα των πρωταθλημάτων, να έχει ανέβει το επίπεδο των Ελλήνων αθλητών σε αξιοζήλευτο σημείο. 
Συγχαρητήρια στους γονείς που στέκονται δίπλα στα παιδιά τους ακούραστα, σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο. 
Στην ελληνική διαιτησία που θεωρείται η καλύτερη σε ευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, στους φίλους συνάδελφους Ομοσπονδιακούς προπονητές που καθοδηγούν την ομάδα στο καλύτερο αποτέλεσμα ... Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην αθλήτρια του Συλλόγου μας, Παππά Καστανιά, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό μάχης. Είναι η μοναδική αθλήτρια από τον νομό Πρεβέζης και Θεσπρωτίας και πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και την ευχαριστούμε από την πλευρά μας για το μεγάλο αυτό επίτευγμα.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο taekwondo η Ελλάδα | Χάλκινο μετάλλιο για την Παππά Καστανιά Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο taekwondo η Ελλάδα | Χάλκινο μετάλλιο για την Παππά Καστανιά Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.