Στις 3 Ιουνίου ο 1ος Γιτάνειος Δρόμος

Στις 3 Ιουνίου ο 1ος Γιτάνειος Δρόμος 



Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί ο 1ός Γιτάνειος Δρόμος 14 χλμ.
Ο Αγώνας Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Φιλιατών Δήμο Ηγουμενίτσας την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ραγίου-Ασπροκκλησίου-Κεστρινης- Σαγιάδας.

Υποστηρικτές:Περιφέρεια Ήπειρου
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και της
Ολυμπιακής Ακαδημίας Ηγουμενίτσας
il Porto Triathlon igoumenitsa

Σκοπός του αγώνα
Η ανάδειξή της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα από αθλητικά γεγονότα και η συμβολή του αθλητισμού στην ανάπτυξη ενός τόπου.
Ο αγώνας διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο. Ξεκινάει από τον πύργο Ραγίου και περνά μέσα από τον κάμπο Ραγίου-Κεστρίνης και αφού περάσει το Φράγμα Ραγίου και διασχίζοντας το πέτρινο γεφύρι της Γκούμανης καταλήγει στην Αρχαία Γιτάνη με σημείο τερματισμόυ το αρχαίο θέατρο.

Τόπος Εκκίνησης: Πύργος Ραγίου
Τόπος τερματισμού:Αρχαίο θέατρο Γιτάνων
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 3 Ιουνίου 2023
Ωρα Εκκίνησης: 09:30 π.μ.
Διαδρομή – Χρονομέτρηση: 14 χλμ. Ασφάλτινη διαδρομή, χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.
Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 4,4 χλμ. (νερό), στο 10,4 χλμ. (νερό + ισοτονικά) και στον τερματισμό νερό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να έχουν περάσει τον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας (5,4 χλμ.) σε 60 λεπτά και τον δεύτερο σταθμό τροφοδοσίας (10,4 χλμ.) σε 120λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση.
Για κάτω των 18 ετων μπορούν να συμμετέχουν αθλητές /τριες με την ευθύνη γονέων – κηδεμόνων.
Κόστος συμμετοχής: Δωρεαν
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την 31/05/2023

Έγραφές εδώ
Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977075270

Η Διαδρομή:
Επαθλα : Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης,
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί μετάλλιο.
Αναμνηστικά δώρα: Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει μετάλλιο και μπλουζάκι νερό και άλλα διατροφικά προϊόντα.
Μετακινήσεις: Η μετακίνηση των αγωνιζομένων θα γίνει προς το πύργο Ραγίου με λεωφορείο
από πλατεια Φιλιατων 07:15
από Ηγουμενίτσα πάνθεον στης 07:30
Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή στην αφετηρία από της 08:00
Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων: Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνει έως 08:45 π.μ., στην αφετηρία, σε όχημα της διοργάνωσης. Η παραλαβή αυτών θα γίνει στον τερματισμό.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
Απονομές: Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 12:00.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.