Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα

Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα


Την 05/05/23 πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., με έδρα την Ηγουμενίτσα , παρουσία των Προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών και υπηρεσιών της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,του προσωπικού της ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ,μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος καθώς και πολλών Στελεχών που έχουν συνυπηρετήσει στο παρελθόν με τον νέο Διοικητή.
Νέος Διοικητής προερχόμενος από Διοικητής της Α.Ε.Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ, ανέλαβε ο ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Παύλος αντικαθιστώντας τον ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη.
Στις 29 Μαρτίου το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προήγαγε τον μέχρι τότε ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗ Παύλο σε ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟ και το μετέπειτα Συμβούλιο Μεταθέσεων αποφάσισε να τον τοποθετήσει ως ΔΙΟΙΚΗΤΗ 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.
Γεννηθείς στην Θεσσαλονίκη το 1973 ,απόφοιτος της ΑΣΔΕΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ,νυν Α.Ε.Ν. ΗΠΕΙΡΟΥ, και το 1997 εισήλθε στην Σχολή Δόκιμων Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος όπου και αποφοίτησε με τον βαθμό του ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥ Λ.Σ. το 1998.
Ως νέος Σημαιοφόρος τοποθετήθηκε ως πρώτη μετάθεση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα ως Κυβερνήτης του Π.Λ.Σ. 135 ,σε μια περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας και εγκληματικότητας όσον αφορά τα θαλάσσια σύνορα μας με την γειτονική Αλβανία.
Μετέπειτα τοποθετήθηκε ως Προϊστάμενος στο Γραφείο Επιθεώρησης Πλοίων και ως Διοικητής Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Έχει διατελέσει επίσης Λιμενάρχης Πρέβεζας ,Μυκόνου ,Διοικητής Α.Ε.Ν Ιονίων Νήσων στην Κεφαλλονιά ,Διοικητής Α.Ε.Ν. Ηπείρου στην Πρέβεζα.
Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency) καθώς είναι και πιστοποιημένος επιθεωρητής πλοίων ( PSC-ISM-ISPS).
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.
Στον πρώην Διοικητή ΠΛΟΙΑΡΧΟ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟ Ιωάννη του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νέα του θέση στην Αθήνα.

















Στον νυν Διοικητή του ευχόμαστε επίσης καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα ,πλέον ως Προϊστάμενος της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. και δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε μας ζητηθεί ,αν και η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει ότι είναι Αξιωματικός με ήθος ,επαγγελματισμό ,εργατικότητα ,σεβασμό προς το προσωπικό και όπου και να έχει υπηρετήσει έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των Στελεχών του Λ.Σ. αλλά και της τοπικής κοινωνίας ,κερδίζοντας έτσι να ακούγονται και από αυτή την πλευρά μόνο θετικά λόγια για τα Στελέχη που απαρτίζουν το Λιμενικό Σώμα.

Ως Ένωση οφείλουμε να πούμε ότι το Λιμενικό Σώμα θα πρέπει να είναι περήφανο που έχει στις τάξεις του τέτοιους Αξιωματικούς. Αξιωματικούς με Α κεφαλαίο.

Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα Πραγματοποιήθηκε η αλλαγή Διοικητή της 3ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. με έδρα την Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.