Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο με 83 συλλήψεις

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο με 83 συλλήψεις 


Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της εγκληματικότητας έλαβε χώρα σε όλη την Ήπειρο κατά το διάστημα από 9 έως 14 Μαΐου 2023.
Αντικείμενο της δράσης, η οποία σχεδιάστηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και υλοποιήθηκε από τις Υπηρεσίες των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας, ήταν η τήρηση της κείμενης νομοθεσίας που άπτεται σε θέματα δημόσιας ασφάλειας, όπως τα ναρκωτικά, τα όπλα, η μετανάστευση, το λαθρεμπόριο και οι κλοπές.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν συνολικά:
· 3.081 έλεγχοι ατόμων,
· 1.792 έλεγχοι οχημάτων,
· 11 ακινητοποιήσεις οχημάτων και
· 83 συλλήψεις ατόμων για διάφορα ποινικά αδικήματα, εκ των οποίων 13 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και 2 για ληστεία.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν με στόχο, τόσο την αποτροπή της παραβατικότητας, όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών της Ηπείρου.
Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο με 83 συλλήψεις Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της εγκληματικότητας στην Ήπειρο με 83 συλλήψεις Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.