Επιστολή κατοίκου της Νέας Σελεύκειας

Επιστολή κατοίκου της Νέας Σελεύκειας

Φωτογραφία αρχείου

Είμαι κάτοικος Νέας Σελεύκειας και την τελευταία εβδομάδα η οικογένειά μου και εγώ είμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης ολιγωρίας εκ μέρους του Δήμου Ηγουμενίτσας, συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 
Απέναντι από το σπίτι μας, δίπλα μάλιστα από την Κοινότητα της Σελεύκειας αλλά και από το Ειδικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, υπάρχει μπλε κάδος ανακύκλωσης ο οποίος εδώ και πολλές ημέρες αποπνέει μια αποκρουστική μυρωδιά. 
Όταν πλησιάσει κάποιος διαπιστώνει ότι έχει πλημμυρίσει από άσπρα σκουλήκια, μύγες και ζωύφια. 
Η εικόνα είναι ντροπιαστική και η μυρωδιά φτάνει από την μια άκρη του δρόμου έως την άλλη, είναι πραγματικά αδύνατο να την αγνοήσει κάποιος ή να κάτσεις έστω στην αυλή και το μπαλκόνι σου. 
Οι εκκλήσεις από όλους τους γείτονές μου στον Δήμο ήταν πολλαπλές, μιας και ο κάδος είναι αναγκαίο να αφαιρεθεί και να απολυμανθεί διεξοδικά. 
Δεν είναι του παρόντος να επεκταθώ στο τι μπορεί να συνέβη, αν οι ευθύνες βαρύνουν ασυνείδητους πολίτες που έχουν πετάξει κρέας ή ζώο σε προχωρημένη σήψη. 
Εστιάζω στην αδυναμία του Δήμου να κάνει τα αυτονόητα που προασπίζουν την δημόσια υγεία.

Μ.Μ.
Επιστολή κατοίκου της Νέας Σελεύκειας Επιστολή κατοίκου της Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.