Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο Καστρί Ηγουμενίτσας

Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο Καστρί Ηγουμενίτσας


Το Σάββατο 27/05/23, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΕΕΕΠΦ (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας) πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή. 
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Καστρί Ηγουμενίτσας και αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εκπαίδευση και την ενίσχυση των γνώσεων σε ένα ζωτικής σημασίας θέμα υγείας, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καρδιακών προβλημάτων και τη διάσωση ανθρώπων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.


Το σεμινάριο προσέλκυσε τόσο εκπαιδευόμενους όσο και εκπαιδευτές, οι οποίοι εθελοντικά προσέφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.
Η εμπειρία τους συνέβαλε στην ποιοτική παρουσίαση και απόδοση του περιεχομένου, παρέχοντας στους συμμετέχοντες εμπειρίες και πρακτικές συμβουλές που θα τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων υγείας.
Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο Καστρί Ηγουμενίτσας Σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο Καστρί Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.