Μήνυμα του Βασίλη Δημητρίου, υποψήφιου βουλευτή στον Ν. Θεσπρωτίας με το ΕΠΑΜ

Μήνυμα του Βασίλη Δημητρίου, υποψήφιου βουλευτή στον Ν. Θεσπρωτίας με το ΕΠΑΜ


Ισως οι εκλογές με την μεγαλύτερη σημασία για το μέλλον μας, αυτές του 2023. Με τις μνημονιακές πολιτικές να εκτοξεύουν το χρέος, τις τράπεζες σε κατάρρευση, το ψηφιακό ευρώ προ των πυλών, αντισυνταγματικά μέτρα να περιορίζουν τις ελευθερίες και να φτωχοποιούν μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Με επικίνδυνες πολιτικές σε εθνικά θέματα και με το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα να τεμαχίζεται από «σωτήρες» και να ξεπουλιέται όσο όσο με το αζημίωτο φυσικά, για αυτούς που κρατούν τα ηνία της χώρας.
Σε όλο αυτό το χάος, 7 μικρά κόμματα του αντιμνημονιακού πατριωτικού χώρου, αποφάσισαν να ενωθούν για το καλό της πατρίδας σε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Στόχος τους, μια ρωγμή στο υπάρχον διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, με την είσοδο τους στην βουλή, ώστε να γίνει η αρχή για μια νέα αμεσοδημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, όπου εμείς οι πολίτες θα παίρνουμε τις αποφάσεις και οι πολιτικοί θα είναι υποχρεωμένοι, να τις ακολουθούν.

Τα κόμματα που συμμετέχουν στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ είναι τα Ε.ΠΑ.Μ. ( ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ), ΔΙΚΚΥ ( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ), Κ.ΕΛ.ΔΑ. ( ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ), ΕΜΠΡΟΣ, ΑΣΠΙΔΑ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Τα 12+1 ΜΈΤΡΑ άμεσης ανάγκης και εφαρμογής της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ:
1. Κατάργηση όλων των ασυλιών και λογοδοσία του πολιτικού προσωπικού
2. Εκκαθάριση εν λειτουργία των συστημικών τραπεζών
3. Αποκατάσταση της δημοσιονομικής κυριαρχίας.
4. Απεξάρτηση της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας από το χρηματιστήριο ενέργειας.
5. Καταγγελία των μνημονιακών δεσμεύσεων και θεσμών όπως είναι η ΑΑΔΕ,Υπερταμείο.
6. Εθνικοποίηση σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΟΣΕ και ΟΔΟΥΣ
7. Διαγραφή οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων
9. Θέσπιση κατώτατου βασικού εισοδήματος για όλα τα άνεργα και εργαζόμενα νοικοκυριά, που βρίσκονται κάτω από το κατώφλι φτώχειας του 2008.
10. Αποκατάσταση των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και του ύψους των συντάξεων
11. Κατάργηση ΦΠΑ στα ελληνικά τρόφιμα και ατέλεια στα καυσίμα και τα εφοδία αγροτικής παραγωγής.
12. Καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών
13. Απεγκλωβισμός της Ελλάδας από το καθεστώς των μονομερών κυρώσεων των Βρυξελλών και των ΗΠΑ, ελεύθερες συναλλαγές με όλους στη βάση της αμοιβαίας ωφέλειας, και της Εθνικής Κυριαρχίας. Καμία εμπλοκή της χώρας σε Νατοϊκούς πολέμους. Ανακήρυξη 12 ν.μιλίων χωρικής θάλασσας και θαλάσσιων ζωνών σύμφωνα με το ΔΙΚΑΙΟ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ του ΟΗΕ.

Αρκούν αυτά τα μέτρα; Όχι, δεν αρκούν. Όμως είναι απολύτως αναγκαία για να αλλάξει ρότα η χώρα από την πρώτη μέρα, που θα αναλάβει τα ηνία μια νέα αληθινά δημοκρατική και πατριωτική κυβέρνηση. Πάντα με την άμεση ενεργή συνδρομή του ίδιου του λαού, ο οποίος οφείλει να βλέπει μέρα τη μέρα τη ζωή του να αλλάζει ριζικά προς το καλύτερο.

Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα, πότε σκοπεύουμε να το κάνουμε;
Για ένα ανθρώπινο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας ψηφίζουμε ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!
Μήνυμα του Βασίλη Δημητρίου, υποψήφιου βουλευτή στον Ν. Θεσπρωτίας με το ΕΠΑΜ Μήνυμα του Βασίλη Δημητρίου, υποψήφιου βουλευτή στον Ν. Θεσπρωτίας με το ΕΠΑΜ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.