Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Θεσπρωτός

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Θεσπρωτός


Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε από τη Νίκη Βόλου μέσα στην έδρα του στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός και αποχαιρέτησε και μαθηματικά τη Super League 2, καθώς απέχει 9 βαθμούς από τον Μακεδονικό και έχει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές να δώσει 3 ματς και να κάνει ρεπό. Έχοντας και το μειονέκτημα της ισοβαθμίας από τον Μακεδονικό, ουσιαστικά έπεσε ήδη κατηγορία.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρη στο γκολ του Κάσσου στο 64ο λεπτό.
Στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες καλές στιγμές, ενώ στην επανάληψη χρειάστηκαν οι αλλαγές των Κάσσου και Τσουκαλά για να αλλάξουν τις ισορροπίες, με το γκολ να έρχεται 4 λεπτά μετά από τον νεοεισελθόντα Κάσσο.
Η Νίκη Βόλου στο 68′ έχασε πέναλτι με τον Τσουκαλά, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ.
Ως το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι σημαντικά, με τον Θεσπρωτό να μένει με 10 παίκτες στο τέλος λόγω αποβολής του Λύγκα.
Απομένουν τρεις ακόμα αγώνες για τους “κιτρινόμαυρους” για να τελειώσει η σεζόν, με Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, Αλμωπό Αριδαίας εντός και Ηρακλή εκτός.

Οι συνθέσεις:
Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Γώγος (Δημήτρουλας 72′), Ντόντης, Ρούσης (Ρίζος 37′) , Τρομπούκης, Λύγκας, Οικονομικός, Παπατζέλος, Καραμποΐκης (Κωνσταντίνου 46′), Φακκής, Μπίκας
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αναστασίου, Τοπαλίδης (Κάσσος 60′), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κριμιτζάς (Τσουκαλάς 60′), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (Ολαϊσόλα 81′), Μιράντα (Παναγιωτίδης 87′) , Τζιώρας (Σιαφά 87′)

Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Θεσπρωτός Υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Θεσπρωτός Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.