Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου

Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου


Η βδομάδα από 30/5/23 έως 5/6/23 θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τις δραστηριότητες στην επιτυχία και την κατακτητικότητα. Θα υπάρξει μεγάλο μεγαλείο και διέξοδος για τα θέματα που αφορούν το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον, καθώς και για τον οραματισμό του μέλλοντος. Ο Δίας θα λειτουργεί ως κυρίαρχο αστέρι και θα ενισχύσει εντόνως τις δυνατότητες, δείχνοντας μεγάλη διάθεση για να διατηρήσει την ισορροπία στη ζωή. Εάν δοκιμάσετε καινοτόμες ιδέες, θα διαπιστώσετε και τα αποτελέσματα. Δεν είναι μέρες για κατάσταση φρεναρίσματος ή καταστροφικές εκδηλώσεις. Τις εφτά ημέρες αυτές, η κατανόησή σας για τις διαφάνειες και την ανανέωση θα μεγαλώσει εντελώς και μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα για την επιτυχία στη ζωή.

ΚΡΙΟΣ
Για την εβδομάδα αυτή, θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως θα μπορείτε να κάνετε καλύτερες κινήσεις και να βάλετε συγκεκριμένους στόχους αλλά και όρια.Στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη θα μετακομίσει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι μόνο με θερμή ομιλία, διαπραγμάτευση και επιμονές μπορείτε να κερδίσετε βελτιώσεις που αναζητάτε.Ο Ήλιος παραμένει στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα δικά σας μέσα για να αυξήσετε τα οικονομικά σας, να συνεισφέρετε σε κοινωνικά ζητήματα, ως επίσης και στις δεξιότητες ρυθμιστικής διαχείρισης.Τέλος, ο Άρης θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γεμίσετε με ανδρεία και να επιμείνετε στο δρόμο σας, για να καταφέρετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας σε μια διαφορετική τακτική, για να επιτευχθεί η τελική σας επιτυχία

ΤΑΥΡΟΣ
Ταυράκια, είναι αστρολογικά σημαντικό να προσέξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις δικές σας ανάγκες.Ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα σας αναπτερώνουν το ηθικό.Κάτι πολύ σημαντικό που περιμένατε από καιρό επιτέλους έρχεται Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε δυσκολία με λογική και ισορροπία και να επιτύχετε αποδεικνύοντας τις ικανότητες σας. Η ιδιαίτερη έμφαση στις δεξιότητες σας, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κατανοήσετε τις καταστάσεις σε μια οποιαδήποτε στιγμή και να ολοκληρώσετε το έργο σας με επιτυχία. Η Αφροδίτη και ο Αρης από το ζώδιο του Λέοντα σας δίνουν την ενέργεια να κάνετε καθημερινές εξορμήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι Δίδυμοι για την εβδομάδα αυτή, σημαντικό είναι να ψάξετε το βάθος των φιλοσοφικών και κοινωνικών θεμάτων για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε ουσιαστικά θέματα. Ο Ήλιος θα είναι στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να μοιράσετε τον κόσμο σας με τους άλλους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφεύγετε την εξαίρεση. Θα πρέπει επίσης να δημιουργείτε μια θετική ενέργεια μέσω της αλληλεπίδρασης και της εμπιστοσύνης.Χρήματα έρχονται από τη βοήθεια ή και την ενίσχυση από αγαπημένα πρόσωπα καθώς ο παράγοντας της τύχης θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος.Τα ερωτικά ζητήματα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και παίρνουν άλλο χαρακτήρα αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκινάκια μου, θα είναι αστρολογικά σημαντικό να είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες σας και να έχετε αυτοπεποίθηση και μέτρο στις δραστηριότητές σας. Ο Ήλιος στους Διδύμους, σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρήσετε έναν σταθερό και μακροπρόθεσμο στόχο για να φέρετε μια καλή επίδοση. Θα πρέπει να προσδιορίσετε τις σημαντικότερες δραστηριότητες, σε επίπεδο οικονομικής ικανοποίησης και επίτευξης, διευκολύνοντας τις λεπτομέρειες σας. Τέλος, ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να οικοδομήσετε μια σταθερή συνέργεια για τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα στο χρηματοοικονομικό επίπεδο. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις δεξιότητες σας σε μια διαφορετική τακτική και να αναδείξετε τις μοναδικές ικανότητες σας.Καλό θα ήταν να πάρετε πρωτοβουλίες και να δείξετε εργατικότητα για να μπορέσετε να αποκτήσετε όλα όσα αναζητάτε. Όχι σε οικονομικές υπερβολές και σπατάλες.


ΛΕΩΝ
Σημαντικό να διατηρήσετε την ποιότητα ειλικρίνειας και αισιοδοξίας για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας. Ο Ήλιος θα είναι στον 11ο οίκο του αστρολογικού σας χάρτη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρήσετε μια απαραίτητη επικοινωνία με τους φίλους και ειδικούς, για να διενεργηθεί η σωστή διαμόρφωση των διαπραγματεύσεων σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Παράλληλα, στα επαγγελματικά αν ασχολείστε με το εμπόριο ή την ελεύθερη αγορά θα πρέπει να εξετάσετε τα κείμενα, τις τιμές και τις διαδικασίες συμφωνιών, ώστε να βελτιωθούν οι διαφορές και να κερδίσετε με τις σωστές επιλογές. Να μην είστε ανυπόμονοι και επιθετικοί όταν οι καταστάσεις κουράζουν. Δείξτε αγωνιστικότητα με διπλωματικό τρόπο και έτσι θα αποκτήσετε φήμη και θα έλξετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είναι σημαντικό να εισάγετε ζεστασιά και θαυμασμό για τα έργα σας και για τους γύρους σας. Ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπνευστείτε, να εξερευνήσετε και να προσεγγίσετε το έργο σας με πρωτοποριακή σκέψη, δημιουργικότητα και πιστοποίηση. Η αστρολογική κατάσταση επιτρέπει την επιτυχημένη εμπειρία και την προσπάθεια για διαπραγμάτευση και προσαρμογή σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τέλος, με την εγγύηση επιτυχίας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα πετύχετε τους στόχους σας και να διασφαλίσετε την επιτυχία των επιχειρήσεων σας.Προσοχή όμως γιατί θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός από κρυφούς εχθρούς όπου και θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια και να φέρουν συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ των θεμάτων που σας απασχολούν και να χρησιμοποιήσετε τα μπαλαντέρ σας για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με κατανόηση. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον 11ο οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε ένα στόχο και να τον διατηρήσετε, αλλά επίσης να έχετε ευελιξία με τις τυχόν τροποποιήσεις που μπορεί να χρειαστούν.Νέοι φίλοι και γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας και υπόσχονται πολλά. Η εικόνα σάς, θα σας κάνει να θυμάστε ότι το άριστο αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει με την αντιμετώπιση των αντιφάσεων και την ισορροπία των δυνατοτήτων.Να είστε ευέλικτοι σε στιγμές που μπορεί να σας κάνουν παράπονα οι ήδη υπάρχουσες φιλίες και να μην αντιδράσετε με επιθετική και ειρωνική συμπεριφορά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να μάθετε πως να διαχειριστείτε τα δικά σας μέσα για την επιτυχία. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σάς, σας δίνει τη δυναμική να επεκταθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε ακόμα περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δείτε που βρίσκεστε και που μπορείτε να πάτε τη σωστή κατεύθυνση για την επιτυχία σας. Πρέπει επίσης να εμβαθύνετε τις προσκλήσεις σας σε μεγαλύτερα δίκτυα, για να επιτευχθούν οι στόχοι σας με μεγαλύτερη επιτυχία.Δεν αποκλείεται να δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις ή να αναλάβετε θέσεις ισχύος και μπείτε με φόρα στον ανταγωνισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δεξιότητές σας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο σάς, σας βοηθά να κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες και να φανείτε ακόμα περισσότερο μέσα από αυτές.Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον 8ο οίκο θα πρέπει να σας βοηθήσει να θωρακίσετε δικές σας ταμειακές και οικονομικές διαδικασίες για να μη διαρρεύσουν οι πηγές σας.Κληρονομικά και περιουσιακά θέματα μπαίνουν στο παιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα από τρίτες πηγές. Επιπλέον, θα πρέπει να διαπιστώνετε τις εσωτερικές δυνάμεις σας για να αποφευχθούν τα σφάλματα και να αποκτήσετε επιτυχίες.Έντονη σεξουαλικότητα, φλερτ και πάθη ενισχύουν τη δυναμική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σημαντικό να νιώσετε καλά με την ευστροφία σας και να εκφράσετε σαφή και δυνατή αντίρρηση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις όπου χρειαστεί. Μπορείτε να δείτε τις εβδομαδιαίες δραστηριότητες και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στο επίπεδο της κατανόησης και της εφαρμογής, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε τις δεξιότητές σας σε εμπειρίες που ταιριάζουν με τα όρια και τις δυνατότητες σας. Νέες ανακαλύψεις και μακρινοί προορισμοί μπαίνουν στους άμεσους στόχους.Καλές μέρες για να κανονίσετε ένα ταξιδάκι με τον/τη σύντροφο για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με κέφι, χαρά και καλή παρέα θα είστε διαρκώς.Ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας και απολαμβάνετε τις στιγμές. Η εργασία και οι σχέσεις με τους συνεργάτες είναι καλύτερα από ποτέ. Θα νιώθετε ότι όλα μπορείτε να τα βγάλετε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πρέπει όμως και να ξεκουράζεστε γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση. Τα οικονομικά εξελίσσονται θετικά, συνεπώς θα έχετε μια ευκαιρία να εξοικονομήσετε και να βελτιωθείτε ουσιαστικά σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή υπηρεσία. Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαχειριστείτε τις οικονομικές σας δεξιότητες και να επιτευχθεί η ικανοποίηση των δικών σας στόχων.Έχετε μεγάλη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ
Οι επόμενες μέρες θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια τακτική στρατηγική για τα οικονομικά σας. Μπορείτε να έχετε ευχάριστες επαφές με τα πρόσωπα της οικογένειας και να βρείτε έξυπνες λύσεις σε πιθανές παρεξηγήσεις που είχαν προηγηθεί. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό σκέψης και δράσης, για να κερδίσετε τις ευκαιρίες και να κάνετε τις επιτυχίες της οικονομίας σας πιο σταθερές.Γενικά ξεπερνάτε τα εμπόδια όμως να θυμάστε ότι πολλές θα είναι οι φορές που θα έρθετε σε ρήξη και διαξιφισμούς με τους συνεργάτες. Προσοχή σε μικρο ατυχήματα στον χώρο της εργασίας.
Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου Εβδομαδιαία αστρολογική πρόβλεψη | Από τη Μαρία Μιχαήλου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.