Η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson το 2001 στην Ηγουμενίτσα, μέσω του EURONEWS (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson το 2001 στην Ηγουμενίτσα, μέσω του EURONEWS (ΒΙΝΤΕΟ)


Ήταν το 2001 που η Ευρώπη, μέσω του EURONEWS, γνώριζε την Ηγουμενίτσα και το Δρέπανο.
Περισσότεροι από 5.000 μοτοσικλετιστές είχαν συγκεντρωθεί στην Ηγουμενίτσα συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή ετήσια συνάντηση Harley Davidson, που πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες τους κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα.
Το 2001, το club των μοτοσικλετιστών επέλεξε την Ηγουμενίτσα, όπου παρέμειναν από τις 31 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου. Προερχόμενοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης, οι «ρετρό» αναβάτες εγκαταστάθηκαν στην παραθαλάσσια περιοχή Δρεπάνου, σε μια έκταση 200 στρεμμάτων που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατασκηνωτών μοτοσικλετιστών.
Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των καθημερινών εκδηλώσεων, με συναυλίες rock, blues και country μουσικής, πάρτι στην παραλία, παιχνίδια και bike show.
Η συνάντηση των μελών εκατοντάδων λεσχών Harley Davidson έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και, εκτός από τη συμμετοχή μοτοσικλετιστών από την Ευρώπη, είχαν έλθει και μέλη από τις ΗΠΑ, την Τουρκία, τη Λιθουανία και αλλού.
Το απόσπασμα του βίντεο που παρακολουθείτε, προβλήθηκε από το πανευρωπαϊκό κανάλι Euronews , καταγράφηκε και αποθηκεύτηκε από τον Βαγγέλη Χαλμαντζή.

Η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson το 2001 στην Ηγουμενίτσα, μέσω του EURONEWS (ΒΙΝΤΕΟ) Η πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson το 2001 στην Ηγουμενίτσα, μέσω του EURONEWS (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.