Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα εν όψη της συγκέντρωσης των Harley

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα εν όψη της συγκέντρωσης των Harley


Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ηγουμενίτσας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για το FH-DCH Super Rally από 24 έως και 28η Μαΐου 2023

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας αποφασίζει:

Α. Την απαγόρευση στάσης-στάθμευσης παντός τροχοφόρου οχήματος, πλην δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, στις παρακάτω περιοχές:
i) επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στο τμήμα από το ύψος της 8ης Οκτωβρίου (Eurobank) έως και το ύψος της οδού Δαγκλή (DALI), εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ,
ii) επί της οδού Νέας Παραλιακής κατά το τμήμα από το ύψος του ταξιδιωτικού γραφείου "KOTSIS TRAVEL” έως το κατάστημα "Αλέκος", εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ.
iii) εντός του δημοτικού χώρου στάθμευσης (parking) έναντι Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, εκτός από τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ,
iv) έμπροσθεν του επιβατικού σταθμού του κτηρίου 12, χώρος υποδοχής "WELCOME ΡΟΙΝΤ”.

Β. Αποκλειστικά για τη στάθμευση των δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, παραχωρείται ο πλακόστρωτος χώρος έναντι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με την επωνυμία “ΘΕΙΟΣ” (ανάμεσα από το πεζοδρόμιο και τον ποδηλατοδρόμο - ο χώρος που χρησιμοποιείται συνήθως για την διεξαγωγή των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων).

Γ. Την απαγόρευση διέλευσης κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της 8ης Οκτωβρίου (Eurobank) έως την διασταύρωση με την οδό Δαγκλή, πλήν των δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση και άμεσης επέμβασης οχημάτων (περιπολικά, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κτλ) από ώρα 21:00 ́ έως και 02:30'. Κατά την κρίση του ο Επικεφαλής Μέτρων Τάξης δύναται να αποφασίσει την τροποποίηση ωραρίου με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού που θα διέρχεται των ανωτέρω οδών.

Δ. Την απαγόρευση διέλευσης παντός τροχοφόρου οχήματος επί της επαρχιακής οδού Ηγουμενίτσας- Δρεπάνου από το σημείο "ΑΨΙΔΑ" μέχρι τον υποσταθμό της ΔΕΗ και στα δύο (02) ρεύματα κυκλοφορίας, πλην δίκυκλων οχημάτων που συμμετέχουν στην διοργάνωση, και άμεσης επέμβασης Αγολικά, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κτλ) σε όλο το 24ώρο.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα εν όψη της συγκέντρωσης των Harley Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ηγουμενίτσα εν όψη της συγκέντρωσης των Harley Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 19, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.