Μάριος Κάτσης στο MEGA Σαββατοκύριακο: Μόνο με νίκη ΣΥΡΙΖΑ φεύγει ο Μητσοτάκης και η πολιτική του

Μάριος Κάτσης στο MEGA Σαββατοκύριακο: Μόνο με νίκη ΣΥΡΙΖΑ φεύγει ο Μητσοτάκης και η πολιτική του


Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA βρέθηκε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ_Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Μάριος Κάτσης.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο με τους κ. Σιωμόπουλο και Γκαντώνα, συζητήθηκαν οι μετεκλογικές συνεργασίες, οι ενδείξεις των δημοσκοπήσεων και το δίλλημα των εκλογών.

Ο κ. Κάτσης ξεκίνησε την τοποθέτηση του δίνοντας συγχαρητήρια στον τηλεοπτικό σταθμό που έστειλε πρόσκληση στους αρχηγούς Μητσοτάκη και Τσίπρα για κατ’ιδίαν debate και σχολίασε πως « ο κ.Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια γιατί φοβάται την σύγκριση»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως «με ποσοστό αναποφάσιστων κοντά στο 17% δεν μπορεί να βγεί συμπέρασμα, είναι αντιεπιστημονικό. Η διαφορά μεταξύ δημοσκοπήσεων και εκλογών είναι ότι δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι» σχολίασε.

Όσον αφορά το δίλλημα των εκλογών και τις μετεκλογικές συνεργασίες αναφέρθηκε πως «το δίλλημα είναι αν θέλουμε να μείνει ή να φύγει ο κ. Μητσοτάκης και η καταστρεπτική πολιτική του. Αν θέλουμε να φύγει, ο μόνος που θέλει και μπορεί να τον ρίξει είναι ο Α. Τσίπρας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα είναι εξαιρετικά πιθανό να σχηματιστεί κυβέρνηση γιατί τα μικρότερα κόμματα στην απλή αναλογική έχουν ευθύνες και δεν επιθυμούν δεύτερες εκλογές» Τέλος για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε πως «είναι απόλυτα κοστολογημένο και ρεαλιστικό για να βγεί η κοινωνία στο ξέφωτο με τα 11 σημεία προγραμματικής σύγκλιση που συνοψίζονται στο εξής: μείωση τιμών, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Η κοστολόγησή του είναι 5.5δις€ ανά έτος δηλαδή το μισό από τις απευθείας αναθέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε κολλητούς και φίλους»


Μάριος Κάτσης στο MEGA Σαββατοκύριακο: Μόνο με νίκη ΣΥΡΙΖΑ φεύγει ο Μητσοτάκης και η πολιτική του Μάριος Κάτσης στο MEGA Σαββατοκύριακο: Μόνο με νίκη ΣΥΡΙΖΑ φεύγει ο Μητσοτάκης και η πολιτική του Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.