Γαλάζιες εξορμήσεις στην Ήπειρο και περιοδεία Μητσοτάκη

Γαλάζιες εξορμήσεις στην Ήπειρο και περιοδεία Μητσοτάκη

Η Νέα Δημοκρατία ανεβάζει ρυθμούς. Μέχρι τη νέα κάλπη του Ιουνίου άπαντες έχουν τεθεί σε εγρήγορση με μοναδικό στόχο να επιτευχθεί η αυτοδυναμία.
Στο πλαίσιο αυτό τίθεται σε εφαρμογή το δοκιμασμένο από πολλές δεκαετίες σχέδιο «πόρτα- πόρτα» που στην προκειμένη περίπτωση ερμηνεύεται σε περιοχή- περιοχή και νομό- νομό.
Περιοδείες κλιμακίων λοιπόν, στοχευμένες αλλά και περιοδείες του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχουν ήδη ξεκινήσει.
Στις 8 και 9 Ιουνίου θα περιοδεύσει το πρώτο «γαλάζιο» κλιμάκιο στην Ήπειρο. Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Τασούλας και Άννα Ασημακοπούλου θα βρεθούν το διήμερο αυτό στους Νομούς Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.
Επαφές, συναντήσεις, ομιλίες και περιοδείες θα περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά τους.
Στις 16 Ιουνίου άλλο κλιμάκιο με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη θα βρεθεί στο Νομό Ιωαννίνων, όπου αναμένεται να έχει επαφές και συναντήσεις και εκτός πόλης, όπως στην Κόνιτσα και το Μέτσοβο.
Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το κλιμάκιο στελεχών που θα περιοδεύσει στο Νομό Άρτας.
Στο ενδιάμεσο και με πιθανότερη ημερομηνία την 12η Ιουνίου θα βρεθεί και πάλι στα Γιάννινα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πέραν των άλλων θα πραγματοποιήσει και ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση.
Γαλάζιες εξορμήσεις στην Ήπειρο και περιοδεία Μητσοτάκη Γαλάζιες εξορμήσεις στην Ήπειρο και περιοδεία Μητσοτάκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.