Επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής" για το δήμο Ηγουμενίτσας

Επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής" για το δήμο Ηγουμενίτσας


Στην επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού Δύναμη Προοπτικής για το δήμο Ηγουμενίτσας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος με μία φωτογραφία, έχοντας στο πλευρό του σχεδόν όλους τους συμβούλους που εκλέχθηκαν μαζί του.
Από τη φωτογραφία λείπουν η κα Τσώτου η οποία εδώ και μερικούς μήνες έχει ανεξαρτητοποιηθεί, καθώς και ο παιδίατρος Δημήτρης Δημάκος που και αυτός έχει αποστασιοποιηθεί από το συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκε.

Διαβάστε την ανακοίνωση καθόδου στις δημοτικές εκλογές, του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής": 
Την τετραετία που πέρασε, τον συνδυασμό μας Δύναμη Προοπτικής, στελέχωσαν πρόσωπα άξια και ικανά, που δούλεψαν με εντιμότητα και ειλικρινή διάθεση για το κοινό καλό.
Με τα στελέχη αυτά, ως Δημοτική Αρχή, σχεδιάσαμε, διεκδικήσαμε και βάλαμε στέρεες βάσεις προόδου και εξέλιξης στον Δήμο Ηγουμενίτσας, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες.
Στον δρόμο της αρραγούς ενότητας και με εφόδιο την Αυτοδιοικητική μας εμπειρία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με συνέπεια και στο αύριο.
Προχωράμε μπροστά για την πρόοδο του Δήμου που αγαπάμε.
Μαζί καταφέραμε πολλά. Μαζί θα καταφέρουμε περισσότερα!
Επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής" για το δήμο Ηγουμενίτσας Επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού "Δύναμη Προοπτικής" για το δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.