Συνελήφθη αλλοδαπή για κλοπή από ξενοδοχείο στα Ιωάννινα

Συνελήφθη αλλοδαπή για κλοπή από ξενοδοχείο στα Ιωάννινα



Είχε αφαιρέσει πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας, ενώ κατείχε και ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη χθες (25-07-2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης αλλοδαπή, η οποία κατηγορείται για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά την αναχώρησή της από ξενοδοχείο στα Ιωάννινα όπου διέμενε, η κατηγορούμενη αφαίρεσε από τον χώρο της υποδοχής το πορτοφόλι τής ιδιοκτήτριας, εκμεταλλευόμενη την απουσία της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης την εντόπισαν σε υπεραστικό λεωφορείο, που κατευθύνονταν προς τη Θεσσαλονίκη, και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στην κατοχή της βρέθηκε το σύνολο του περιεχομένου του κλαπέντος πορτοφολιού, το οποίο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, καθώς και -67- ναρκωτικά χάπια.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.



Συνελήφθη αλλοδαπή για κλοπή από ξενοδοχείο στα Ιωάννινα Συνελήφθη αλλοδαπή για κλοπή από ξενοδοχείο στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.