Εγκληματική αδιαφορία της Αντιδημάρχου Φιλιατών | Άναψε φωτιά σε προστατευόμενο δάσος (+ΦΩΤΟ)

Εγκληματική αδιαφορία της Αντιδημάρχου Φιλιατών | Άναψε φωτιά σε προστατευόμενο δάσος (+ΦΩΤΟ)


Οι πολιτικοί είναι αυτοί που θέτουν τους κανόνες και τις νομοθεσίες που προστατεύουν το περιβάλλον και επιβάλλουν αυστηρά μέτρα για την πρόληψη των πυρκαγιών.
Οι πολιτικοί δε του Α’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, υποτίθεται πως έχουν επωμιστεί και την ευθύνη των ελέγχων για την τήρηση της νομοθεσίας.
Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ίδιοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους υπόχρεο στο να τηρούν αυτούς τους κανόνες.


Στις 15 Ιουλίου, εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και με την Ελλάδα να φλέγεται, η Αντιδήμαρχος Φιλιατών κα Ράνια Παππά, κατασκήνωσε με την οικογένειά της μέσα στο δάσος του Νεστορίου στην Καστοριά, ανάβοντας φωτιά στην προστατευόμενη περιοχή λίμνες Αρέννας Γράμμου, για να ψήσουν λουκάνικα και σουβλάκια!!!

Μάλιστα το "κατόρθωμά" τους αυτό, το διαφήμισαν αναρτώντας φωτογραφίες στο facebook.


Υπενθυμίζουμε πως παρόμοιο κρούσμα αδιανόητης εγκληματικής ανευθυνότητας, σημειώθηκε και στο δάσος της Βάλια Κάλντα, με μια συντροφιά εκδρομέων σε ελεύθερη κατασκήνωση να έχει ανάψει φωτιά μέσα στο δάσος.

Η εγκληματική αδιαφορία της κας Παππά κατά του περιβάλλοντος, αποκαλύπτει την υποκρισία που επικρατεί στον κόσμο της πολιτικής. 
Ενώ υποστηρίζουν δημόσια την ανάγκη για προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, είναι πρόθυμοι να παραβαίνουν αυτές τις αρχές όταν αφορά στον εαυτό τους ή στους δικούς τους.
Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η πραγματική αξία της πολιτικής εξουσίας, αν οι ίδιοι που ζητούν την υποστήριξή μας δεν είναι διατεθειμένοι να τηρήσουν τους νόμους που εκείνοι θεσπίζουν.
Αν οι πολιτικοί δεν δίνουν το παράδειγμα, πώς μπορούμε να περιμένουμε από τους πολίτες να συμμορφώνονται με τους νόμους και τις κανονιστικές απαιτήσεις;
Εγκληματική αδιαφορία της Αντιδημάρχου Φιλιατών | Άναψε φωτιά σε προστατευόμενο δάσος (+ΦΩΤΟ) Εγκληματική αδιαφορία της Αντιδημάρχου Φιλιατών | Άναψε φωτιά σε προστατευόμενο δάσος (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.