Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΨΥ Ηγουμενίτσας

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΨΥ Ηγουμενίτσας


Με μεγάλη λύπη και πόνο ψυχής, το προσωπικό του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας αποχαιρετά τον αγαπημένο του συνεργάτη, ψυχίατρο και επιστημονικά υπεύθυνο στο ΚΨΥ Ηγουμενίτσας του ΓΝ-ΚΥ Φιλιατών (2009-2013) κ. Βασίλη Παππά και εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του αγαπημένου Ανθρώπου, Φίλου, Μέντορα, Ψυχιάτρου.

Έναν αμερόληπτο άνθρωπο που προσέφερε την βοήθεια του σε οποιονδήποτε την είχε ανάγκη. Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία να γνωρίζει κανείς έναν τέτοιον επιστήμονα. Η απουσία του θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Άνθρωπος με ήθος, έντιμος, άμεσος, οικείος που υπηρέτησε το λειτούργημα της ιατρικής με συνέπεια και αφοσίωση. Επιστημονικά καταρτισμένος και καταξιωμένος στον ιατρικό χώρο αποτελούσε υπόδειγμα γιατρού, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με γνώμονα την κοινωνική προσφορά, την ανιδιοτέλεια και την Ανθρωπιά. Έναν υπέροχο άνθρωπο και αξιόλογο επιστήμονα που με το σημαντικό του έργο βοήθησε να διαμορφωθεί όχι μόνο το ΚΨΥ αλλά και οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην περιοχή. Η αγάπη του και το μεράκι του για τον τόπο μας και το ψυχικά πάσχοντα, τον έταξε να παρέχει ψυχιατρικές υπηρεσίες επί πολλά έτη στο Νομό Θεσπρωτίας με αυτοθυσία και αυταπάρνηση των πολλαπλών ευκαιριών που του εδόθησαν για επαγγελματική ανέλιξη. Έναν άνθρωπο ο οποίος συνέδεσε τη ζωή του με τον αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών. Έναν ενεργό πολίτη που ήξερε να μοχθεί και να μάχεται έως τη τελευταία στιγμή. Έναν άξιο οικογενειάρχη.

Το προσωπικό του ΚΨΥ Ηγουμενίτσας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του που πενθεί.

Καλό παράδεισο Βασίλη.

Μας λείπεις…..!
Θα μας λείπεις….! 
Σε ευχαριστούμε για όλα!
Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΨΥ Ηγουμενίτσας Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΨΥ Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 24, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.