Στο Χορευτικό Αντάμωμα της Λιβαδειάς στην Βόρειο Ήπειρο, ο Μ.Ε.Σ. Προδρομίου

Στο Χορευτικό Αντάμωμα της Λιβαδειάς στην Βόρειο Ήπειρο, ο Μ.Ε.Σ. Προδρομίου



Το χορευτικό τμήμα του Συλλογου μας συμμετείχε στο 1ο Χορευτικό Αντάμωμα που διοργάνωσε ο Σύλλογος “Αγίος Κοσμάς” Λιβαδειάς του Δημου Φοινικαίων.

Σε μια έντονη συγκινησιακά βραδιά πολιτισμού και παράδοσης 35 όμιλοι και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και την ομογένεια, 840 χορευτές, δεκάδες μουσικοί και πλήθος κόσμου δημιούργησαν αξέχαστες στιγμές.

Το χορευτικό τμήμα του Μ.Ε.Σ.Προδρομίου με χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Πέτσιο έκανε εξαιρετική παρουσίαση τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο το κάλεσμα σε αυτή τη γιορτή.

Την αποστολή του χορευτικού μας συνοδεύσανε δεκάδες συγχωριανοί μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, συνδυάζοντας ολοήμερη περιήγηση στη περιοχή.

Ευχαριστούμε βαθιά όλους όσους στηρίζουν τον Σύλλογο μας σε κάθε του πρωτοβουλία και δράση. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και συγκινημένοι που ο Μ.Ε.Σ.Προδρομίου δίνει το στίγμα του σε κάθε πολιτιστικό γεγονός!

Να είμαστε γεροί και όλοι παρόντες στα επόμενα


Στο Χορευτικό Αντάμωμα της Λιβαδειάς στην Βόρειο Ήπειρο, ο Μ.Ε.Σ. Προδρομίου Στο Χορευτικό Αντάμωμα της Λιβαδειάς στην Βόρειο Ήπειρο, ο Μ.Ε.Σ. Προδρομίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.