ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ



Σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και σας εύχομαι καλή και γόνιμη ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Σας συγχαίρω γιατί πέρα από την δική σας προσωπική ικανοποίηση δώσατε μεγάλη χαρά στους γονείς και στους συγγενείς που είδαν τις θυσίες και τους κόπους τους να πιάνουν τόπο.

Γιατί δικαιώσατε τους καθηγητές και τους δασκάλους σας, που δούλεψαν και μόχθησαν μαζί σας πολλά χρόνια και δίνετε ελπίδα στην Κοινωνία μας ότι και εσείς, οι αυριανοί επιστήμονες θα ενισχύσετε την κοινή προσπάθεια όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.

Στα πρώτα βήματά σας στην Ανώτατη εκπαίδευση ,ανοίξτε τα αυτιά σας και τα μάτια σας, το μυαλό και την ψυχή σας, στους νέους δασκάλους σας, στα Πανεπιστήμια.

Μη ξεχάσετε ποτέ τους φίλους και συμμαθητές σας που δεν τα κατάφεραν, που έχασαν μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν στη ζωή. Αξίζει να προσπαθήσουν ξανά και θα βρουν το δρόμο τους .

Συνεργαστείτε με τους συμφοιτητές σας . Αναπτύξτε την κριτική σας σκέψη και πάρτε όσο πιο πολλά εφόδια και γνώσεις μπορείτε για να ανταπεξέλθετε όσο καλύτερα γίνεται , στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ζωής που έχετε μπροστά σας .


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΘΩΜΑ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.